Fotboll

16148 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1376751

Sv: Premier League

Berka: tycker inte att straffen i går är något att säga om. Szczesny är nära att hinna först på bollen men är tyvärr någon tiondel för sen. De berömda små marginalerna du vet. Då tyckte jag att flaggan på van Persie på det som hade betytt 4-2 och nästan garanterad Arsenal-vinst var värre, vad jag kunde se var han solklart onside.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Premier League
LL: Dagens fotboll saknar helt värdighet, nu handlar de mest om att lura domarna i olika lägen.
Straffar blåses enligt mig på tok för ofta, nu söker spelare straffar 9/10 gånger dom befinner sig i straffområdet och dom får straff ofta, spelförstörande och bedrövligt.

Målvakterna är grymt utsatta för i såna lägen som igår så ramlar spelaren i stort sett alla lägen vare sig han är 1:a el. 2:a på bollen vilket väldigt väldigt ofta renderar i straff.

Gör det svårare att få straff, ge målvakter mer fördel och våga straffa filmare och straffsökare med hårda straff.

Sen kan man ist. förespråka en mer publikfriande och anfallsgladare fotboll igenom att som man sagt, sluta blåsa på ytterst tveksamma offsider, nu blåser domarna offside på allt om inte spelaren i fråga befinner sig minst 2 meter på rätt sida, alla tveksamma offsidesituationer skall frias för att stävja denna gladare fotboll som man har pratat om att man vill ha.

Ang straffen igår så ja det är straff med dagens mått mätt, men om det är fotboll de vete fan.
Kommentera