Fotboll

14282 inlägg · 30 ämnen

Inlägg #1901753

Sv: Fotbolls-VM 2018 - Tråden
Sputnik: Får kanske ändå rätta mig lite, då de som spelar nu ju inte har hunnit slopats in i detta system, och framför allt har de ju fostrats i andra länders akademier. Så fortsättning följer helt enkelt, dock så håller jag med i sak och tycker att det skall va kul att lira. Foppa har ju tom varit inne på det och tycker inte barn skall börja elitsatsa förens vid 15 års ålder och att man först och främst skall idrotta för att det är roligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fotbolls-VM 2018 - Tråden
Har nu lyckats smälta Sveriges förlust. Vilket fantastiskt VM det har varit! Älskar alla dessa skrällar och få saker slår att se Sverige vinna VM-match. Vad är er åsikt om VAR? Jag var på förhand orolig efter ha sett hur dåligt det har fungerat i Tyskland men jag tycker att det för det mesta har fungerat riktigt bra. Problemen är när domaren vägrar ta hjälp av VAR och därför begår solklara misstag (tänker bl.a. på domaren i Sverige-Tyskland).

VAR har upptagit mycket plats i mitt huvud den här sommaren och därför kunde jag inte låta bli att spela in ett klipp som visar varför VAR eventuellt även skulle kunna behövas även i hemmet. Utlovar ett kul klipp och en tvåplus Nicklas Holmgren-imitation. Skulle verkligen bli superglad om ni tittade
+2
Kommentera