Fotboll

16098 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #2512008

Sv: Em-Kval
Nils Norin1912: Bojan Djordic med usel koll på sin menscykel. Hur gammal är karln? Samma nivå som när en nionde klass käftar med sin lärare. Väx upp för fan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Em-Kval
Rip Kirby: Andersson tappar humöret och visar känslor efter samma fråga som han fått 1000 ggr efter en match. Big deal.

Bojan själv överreagerar när hans kunskaper och erfarenheter som tränare och förbundskapten ifrågasätts på ett ironiskt och raljerande sätt.

Detta misstar den lättstötte Bojan för nån sorts ifrågasättande kring var hans lagsympatier ligger: ”Sverige eller Serbien(?)”

Sen lyckas förstås nån murvel blanda in nåt rasistiskt i det hela, för att skapa mer intresse och klickande.

Klart att Andersson överreagerar men det gör ju även Bojan. Förstår Anderssons reaktion, han ångrar därefter sitt uppträdande .
Frågan är om Bojan också har lite självinsikt och självkritik kring sitt eget uppträdande?
Tveksamt. Tror att han kommer att fortsätta agera som en hetlevrad niondeklassare som blir förbannad och kränkt när läraren säger ifrån…
Kommentera

Sv: Em-Kval
Rip Kirby:

Här håller jag dessvärre inte med dig,

Bojan har vuxit i mina ögon då jag hade svårt för honom förut men han ställer en fullständigt relevant fråga om speltid för Karlsson " om det är det vi pratar om " och Janne blir förbannad, en förbundskapten skall kunna ta en sådan fråga utan att bete sig som en barnunge

Tycker Janne skall be om ursäkt faktiskt, bojan är väldigt barnslig emellanåt men här står jag på hans sida, däremot bör Jihde bytas ut, en katastrof i studion.
Kommentera