Fotboll

16158 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #2535081

Sv: Premier League
mattias - 74: Vad kul med supportrar till Liverpool, Tottenham, Chelsea och andra lag som har det "tufft" just nu som tycker allt är uppförsbacke för stunden, med dåliga ägare och allt vad det är.

Själv är jag West Ham-supporter sedan 2003 och som ni säkert förstår, oerhört härdad. Vi skulle vara med och slåss om CL-platserna var det tänkt, men istället är det nedflyttningsstrid (med den bästa truppen någonsin) som gäller. Allt är som vanligt med våra ägare i vår kaosklubb. Någon som vill byta tränare med oss, kanske? Inte? Ägare då? Inte? Hepp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Premier League
SuneMangs:

Råkade bara fastna för Liverpool en gång i tiden när jag som liten kollade på Tipsextra. Är väl ingen riktig fan egentligen men detta är ännu laget som jag följer på den fronten. CL-finalen 2005 var något utöver det vanliga och även den efterlängtade PL-vinsten 15 år senare, men i övrigt har jag ärligt talat lite svårt att bry mig. Håller mig främst till Giffarna (jobbigt som fan!) och det franska landslaget (VM-finalen senast blev rena mardrömmen).
Kommentera

Sv: Premier League
SuneMangs: 51%-regeln är det enda rätta.
Kommentera

Sv: Premier League
Världens bästa liga har världens sämsta domare.. Football Mafia
Kommentera