Fotboll

16154 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #2544726

Bundesliga
Högstapriset till dagens ickevinnare bara måste gå till Borussia Dortmund. Före sista matchen i ligan hade man 2 poäng mer än ligadominanten Bayern München i tabellen. Ett Bayern som mötte Köln borta gjorde tidigt 1-0 och när bortalaget på gamla Westfalenstadion gör både 1-0 och 2-0 inom 25 minuter är ju Bayern osannolikt nog i topp igen.

Men dramat var inte över än. Nej, för i 81:a minuten kvitterar Köln, och här är då Dortmund mästare. Ända tills nyligen inbytta Jamal Musiala gör 2-1 för sitt Bayern. Dortmund gör sedan två mål och får med sig oavgjort, men det räcker inte. Man behöver ju vinna matchen.
Istället har vi ett Bayern München som tar sin tionde raka titel i Bundesliga.