Fotboll

16154 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #2545932

Sv: Superettan
DJ Hemp: Faltsetas och Mukiibi är de två namn i truppen som jag känner igen, Faltsetas framför allt i Häcken. Mukiibi spelade i ÖFK (Östersundshem Faktureras av Kindberg).

Men det blir nog inte något avancemang för Utsikten i år, lär falla efter transferfönstret likt Giffarna brukat göra de senaste årtiondena.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Superettan
Pinaceae:

En tredjedel av serien är passerad. Borde normalt vara en del utkristalliserat vid det här laget, men det känns ännu rätt grumligt överlag. Tror mest på Öster. De känns stabila och öser in flest mål, men har å andra sidan släppt in lika många som vi. Västerås släpper in minst, men producerar inte så mycket framåt. Visar dock på en defensiv styrka som är ack så viktig. GAIS har tappat många poäng på sistone, annars hade man lett serien, men de kanske lyckas styra upp skutan på nytt. J-Södra har en stark offensiv, men släpper in sjukt många mål. Därför lite tveksamt angående dem. Sedan vågar jag inte riktigt tro på oss själva ännu och lagen vi har bakom oss tror jag ännu mindre på. Återstår att se om ÖIS uppryckning är tillfällig eller om de kommer att blanda och ge i fortsättningen. GIF har i alla fall inlett bättre än jag hade tänkt mig. Ser gärna att vi fortsätter i ungefär samma stil. Matchen i Gävle senast var den hittills allra bästa för vår del i mitt tycke.
Kommentera