Fotboll

16204 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #2547035

Sv: Internationell fotboll
DJ Hemp: Töntultras skämmer ut sej igen. Åker till en finalfest, klär sej i huvor, attackerar oskyldiga supportrar och lär inte få se matchen. Verkar inte vara ett dugg intresserade av fotboll i allmänhet o speciellt inte av att stötta sitt lag överhuvud taget. Helt sjukt, faktiskt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Internationell fotboll
puffe: "Töntultras skämmer ut sej igen. Åker till en finalfest, klär sej i huvor, attackerar oskyldiga supportrar och lär inte få se matchen. Verkar inte vara ett dugg intresserade av fotboll i allmänhet o speciellt inte av att stötta sitt lag överhuvud taget. Helt sjukt, faktiskt."

Är rätt glad att det var Violas fans och inte våra. Vi har en mörk historia vad gäller huliganism, så jag jag är väldigt glad att fansen fortsättningsvis håller sig på mattan. Alkmaarfansen började ju bråka med West Ham-fansen efter slutsignalen i semin också.
Kommentera

Sv: Internationell fotboll
puffe:

Kan hålla med om att det är sjukt. Medveten om att jag har antytt annat här tidigare, så finns det ändå vissa nyansskillnader. Vill i första hand se matcherna. Framför allt skulle jag aldrig åka så långt som till Prag bara för att riskera att hamna i en cell. Sjukt som sagt.
Kommentera