Fotboll

16173 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #2547269

Sv: Superettan
puffe: Alla höll på Arsenal eller Manchester United när jag var yngre. Jag valde också ett av lagen, nämligen Arsenal. Utan att ha sett en enda match, alltså mest pga grupptryck utan något egentligt intresse av att följa laget aktivt bara för att tillhöra någor. Det var egentligen mest bara laget man spelade med på FIFA, jag var både för ung och fattig för att kunna se någon Premier League-fotboll på någon parabolkanal nämligen.

När jag sedan av en slump såg min första Premier League-match några år senare på analog tv (sällsynt på den tiden) så visades Charlton - West Ham av någon underlig anledning. Charlton vann med 2-0 men jag älskade hur West Ham spelade och jag älskade tröjorna, så där och då var jag såld. Jag var ung och hade inte sett Arsenal, mer än ett par CL-matcher, så jag bytte helt enkelt lag.

Det som började med 0-2 i arslet mot Charlton har tjugo år senare blivit till en Europatitel. Skönt att dom äntligen vann något. Det var nära mot Liverpool i en FA-cupfinal för några år sedan, men Stevie G ville annat tyvärr.

Vad gäller Sune Mangs så är det bara ett namn jag snappat upp när jag var liten som jag aldrig förträngt och aldrig riktigt reflekterat över. Har använt det då och då som ett slags skojnamn (brukar registrera mig med det för- och efternamnet på sidor där mina riktiga uppgifter inte behövs, bara för att fylla i något). Upptäckte endast för några år sedan att det faktiskt var en revyskådis.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Superettan
SuneMangs: Tack för en fin berättelse, alltid kul att få veta varför. Nu har jag några kompisar som håller på West Ham, men hade du hållit på Charlton hade du varit den förste jag stött på.

När man når myndighetsålder kan man ju knappt byta lag längre, men hade jag fått välja 2 lag till hade Preston North End och Leyton Orient varit givna, Coola namn .

Har faktiskt 2 kompisar som håller på Hull, så bör kanske byta umgänge
Kommentera