Fotboll

16333 inlägg · 41 ämnen

Inlägg #2551639

Sv: Diverse
SuneMangs: Aldrig fattat det här upplägget med det som sker i videon.

-Nu är jag full och arg, jäklar vad jag ska skrika på en spelare i min medlemsförening!

Håller med:

"Fredrik Fällgren @effandf-2 h

Nej, det är verkligen heeelt sjukt. Det är väl för f-n bara för klubbarna och spelarna och ta avstånd från dom där. Så otroligt löjligt. Dom tappar 50 supportrar och får tillbaka 5000 vettiga supportrar i andra ändan. Vad väntar ni på ute i klubbarna? @AllsvenskanSE
"

Är väll kul att få interagera med sina idoler, men ta det när det är lite mer sans och balans i blodomloppet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Diverse
Pinaceae: Brukar ha samma hållning som dig i detta fall, samtidigt som jag förstår den fulle göteborgaren. Tyckte sågningen enbart var rolig i detta fall i form av ordval.

Var på plats i Gavlerinken under första kvalmatchen mot Malmö. Då skreks det liknande till spelarna både under match och efter, tycker det är onödigt eftersom spelarna vet att dom är usla redan, det är ingen konstruktiv kritik direkt.

Tycker det är starkt av Blåvitt att stå så pass länge och ta emot ord från fansen som dom ändå gjorde. Men till nästa match hoppas jag att dom tackar av fansen och går av planen direkt.

Hoppas vidare att en mental coach är beställd och arbetar för fulla muggar i detta nu. Istället för Olas "speeddejting" (ni får googla, är lat idag).
Kommentera