Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

fredrik norrena

233374 · » Till forumet


Sv: fredrik norrena
finne85: Varför ska du vara emot Henke???Borde vi inte hålla samman laget, och inte bråka om vilka spelare som är bäst i vårt eget lag?
Kommentera

Sv: fredrik norrena
frölundaindian: Jag fattar ingenting!
Kommentera

Sv: fredrik norrena
finne85: Ja går under benämnigen UNGEFÄR för att det kan variera väldigt mycket.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
finne85: jag tycker oxå att vfs anfalls spel inte varit bra....vi borde prestera mycket bättre än vad vi har gjort...speciellt första femman..=)
Kommentera

Sv: fredrik norrena
Norrena e minst lika bra.............om han kommer in i flytet så kan han spika igen totalt...=)
Kommentera

Sv: fredrik norrena
frölundaindian:

"Varför vi hade problem med anfallet ( vilket inete jag tycker ) kan vara att Nicke var borta i går."

- Jo, till viss del kanske... men anfallsspelet har ju inte stämt riktigt bra ännu i slutspelet så dt är inte hela sanningen.

"dom är ju ungefär lika bra"

- Jasså... nu låter dt så, den uppfattningen fick man inte tidigare.
Jaja...


fan om inte TPS vinner ikväll mot Jokerit, 0-0 efter 22 min.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
finne85: Varför vi hade problem med anfallet ( vilket inete jag tycker ) kan vara att Nicke var borta i går.

Men det var ett förbannar tjat om Denne NORRENA, tar cony in han så gör det mig igenting, dom är ju ungefär lika bra, klart några tycker henke ebättre, kolla bara på MÅLVAKTSPROCENTEN, men den ljuger ju ibland. men jag tycker vi ska sluta tjata om Norrena och Henke ( observera ""TJATA"" ) disskutera e ju okej, men det ha blivit ett tjat tycker jag. Kom igen n På fredag gäller det oavsett vem som står i mål!
Kommentera

Sv: fredrik norrena
ahaa.. ser nu att nästa match är renn på fredag...
skrev lördag i mitt förra inlägg... men so what...
Kommentera

Sv: fredrik norrena
Frölunda85:

"Varför ska du hålla på och hänga ut vissa spelare när laget förlorar??Det är alltid hela laget som förlorar."

- Men för fan.. det ska komma från dig och alla andra som vill ha in Henke hela tiden. Direkt Norrena gjorde en dålig match i höstan så var ni på honom, och ville ha in Henke.Så tänkt efter nästa gång.
Jag kan nästan garantera om Norrena får chansen på Lördag så tar han den, och visar vägen till guldet... hehe =)
Men dt är ju inte målvaktespelet som är VF största problem just nu.
Snarare anfallsspelet.

Varje lag skulle garanterat byta ut och variera målvaktera om ena målvakten inte varit på topp i 2 matcher irad (speciellt nu när det är slutspel) som just henke.
Sen har ju VF Elitseriens överlägset bästa målvaktspar.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
finne85:
"Men att Henke släppte in 4 puckar på 26 skott beror nu knappast på konkkurensen. För det första så har ju Henke fått vara lung nu när han fick höra att han börjar slutspelet."

Vad jag menar är givetvis att konkurrensen har lossnat. Med andra ord att Henke känner sig lugn då han inte knner samma konkurrens!
Kommentera

Sv: fredrik norrena
Frölunda85:

Visst kan han det. Han är minst lika bra och lär vara taggad till tusen för ingen vill sitta på bänken. Får Norrena stå en match lär det bli samma för Henke åso kommer han in o dominerar nästa.

Jag ger mig inte på denna punkt, ingen ide att argumentera emot;)
Kommentera

Sv: fredrik norrena
liepins: Självklart e det överlevnad som gäller!!Därför måste Henke stå, för jag tror inte att Norrena kan göra det bättre än Henke.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
Frölunda85:

I ett slutspel ska man inte låta en spelare komma in i slutspelet. Nu är det överlevnad som gäller. Skitsamma om nån blir lessen, bara segrar som räknas!
Kommentera

Sv: fredrik norrena
Frölunda85: Jag tycker det vore bra om Norrena fick matchen imårn! för då tror jag Henke skulle bli ännu mer taggad och gö en underbar match på söndag.. =)
Kommentera

Sv: fredrik norrena
MoK GG: Det jag menar är att Henke har börjat att stå och måste få chansen att komma in i det hela. Att byta till Norrena vore inte så bra, dels för att jag tycker att Henke är en bättre målvakt och att han måste få chansen att få stå i slutspelet.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
MoK GG: Norrena? Gärna för oss! =)
Kommentera

Sv: fredrik norrena
Frölunda85: Så du menar alltså att gör en spelare dåliga matcher så skall han inte få känna av detta? Tycker det vore helt rätt att plocka in Norrena nu delvis pga att Henke varit mycket mänsklig och släppt in sådant som han inte brukar samt att chocka MoDo med en ny målvakt dom inte har stenkoll på.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
Frölunda85: Nu har henke gjort 2 raka matcher som varit lite sådär... Det börjar bli dags att visa att vi har 2 riktigt bra målvakter och ge honom lite konkurrens, så att han tänder till...
Därför ska Norrena stå.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
liepins: Tycker ändå Henke ska få chansen, det e hans race. Man kan inte byta ut honom nu för att han har gjort mindre bra mathcer. Det visar på dålig lagmoral, han måste ju få chansen att fortsätta nu, det e inte mer än rätt
Kommentera

Sv: fredrik norrena
finne85: Varför ska du hålla på och hänga ut vissa spelare när laget förlorar??Det är alltid hela laget som förlorar.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
Frölunda85:

Tror det skulle kunna göra gott med en laddad Norrena nu. Henke har visat sig lite för mänsklig tycker jag. Variera verkar vara det som funkar dessa herrar emellan.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
skalpjägaren: nej, varför ska Norrena stå?Henke e bättre, bara för att henke släppt in några mål kan man inte byta ut honom
Kommentera

Sv: fredrik norrena
finne85: Ja, nu är det absolut läge för Norrena att visa vad han kan och går för.
Ge han en chans Conny!
Kommentera

Sv: fredrik norrena
FreddanVF:

"FreddanVF: ´

"Sen att Lunkan släppte tre i Scandinavium och 4 där uppe igår. Det beror ju på den otroligt lama defensiv som Frölunda spelarna visar på målena. När Wernblom tillåts komma fram och slå in två returer. Jag menar va f-n där ska han tacklas bort"

- Jo. Vad beror det på OM tex. Norrena skulle ha släppt in 4 mål då? Då skulle det vara helt kaos här, och typ "ta ut skiten"!

Tror Norrena får förtroendet nästa match."



Sen:

"Jag vill slippa förnedrande mål så Norrena har sin plats."

- Ööh... det spelar väl för fan ingen jävla roll hur målen man släpper in ser ut... det är ju hans spelstil, det kommer några "såna" mål om året.
Precis som Patrick Roy sa i senaste Pro Hockey.
Det är deras spelstil.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
MoK GG: Visst han plockar och håller kvar men han har iaf varit en riktig puckmotare. Alla skott som går från magen ner studsar ut. Han är inte direkt någon målvakt som håller kvar pucken mellan benen som vissa gör. Men grejen var att jag hackade på försvaret. Henke har spelat likadant hela säsongen. Alltså är det försvaret som inte håller måttet. Man kan inte bara ställa ut skridskorna. Eller tänka att man vinner i Scandinavium. För Motivation slår Klass. Det är ett faktum.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
liepins: Hoppas faktiskt att dom ställer Norrena imorgon i Scandinavium. Henke har gjort 2 mindre bra matcher och nått måste göras för att Frölunda skall vinna. En del av dom målen han släppt är Henkes fel. men visst hade backarna gjort sitt jobb så skulle puckarna aldrig kommit så långt...VI får la se hur han gör COnny
Kommentera

Sv: fredrik norrena
FreddanVF: Hur 17 kan du säga att Henke är en puckmotare? Han plockar ju merparten eller spelar ut direkt. Peter Hirsch i MoDo är en puckmotare av rang där 95% av skotten går direkt ut igen.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
liepins:

:O) Jag skrev inte en massa mål hehe... Men poängen är att han verkar vilja vara åskådare ibland ;o)
Kommentera

Sv: fredrik norrena
FreddanVF:

Nja att Norrena släpper in massa förnedrande puckar får stå för dig.

Men håller med till viss del. Henke kommer nog vara laddad imorrn, inte en chans Conny plockar bort han nu. Skulle ju i så fall betyda att han klandrar henka...
Kommentera

Sv: fredrik norrena
liepins: Vet inte om man inte insett det här inne men Henke är en puckmotare dvs. Han släpper ALLTID returer. Men när Modo krigar för att vinna och Frölunda har allmänhetens åkning i egen zon så är det ju den hetaste som alltid får sista ordet. Jag tycker inte Henke gjort bort sig. Kolla på Stefan Liv. Han gjorde bort sig totalt med 5 mål på 17 minuter. Sen igår så går han in och storspelar igen. Jag vill slippa förnedrande mål så Norrena har sin plats. Hämta saft och öppna dörrar.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
finne85: En sak ska du ha klart för dig. Henke är lagets bästa. Och jag sa att jag hellre ser en bra svensk ung målvakt än nån finne. Så sa jag. Inte att jag till varje pris ville ha en svensk. Sen att Lunkan släppte tre i Scandinavium och 4 där uppe igår. Det beror ju på den otroligt lama defensiv som Frölunda spelarna visar på målena. När Wernblom tillåts komma fram och slå in två returer. Jag menar va f-n där ska han tacklas bort. Skillnaden mellan Frölunda och andra lag är också att när Frölunda anfaller hamnar man i hörnena och andra lag har alltid en eller två gubbar på mål. Hade Frölunda haft det hade dom garanterat gjort fler mål. Trots den fina säsongen så är jag jäkligt oviss om framtiden. Tillåts modo spela som igår så får dom matcherna dit dom vill. Det såg vi i sist dom var i Kempehallen i serien när dom körde över Frölunda med 5-1. Sen är det ju jäkligt typiskt att Niklas Andersson ska gå och bli sjuk nu. Sätt alla spelare i karantän inne i Frölundas träningshall.

Vad har hänt med Frölundas Power play. Det suger ju fullständigt. Med dom grabbarna som VF har så ska det minst bli mål på varannat power play. SVAGT!
Jag beordrar Power play träning heeeela passet idag för spela det kan dom redan. Sen kan ju Conny säga åt dom att man blir inte dödad om man åker in framför kassen då och då. Jensa gjorde det och slog in en retur. Det är såna mål man får i ett slutspel.

Börja spela hockey nu VF....
Kommentera

Sv: fredrik norrena
finne85:

Du vet fortfarande vad jag tycker i frågan;)

Givetvis ska man kasta in en laddad Norrena nu, särskilt när Henke plötsligt börjar släppa returer hit och dit.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
finne85: jag håller oxå med...nu kan norrena komma in och spika igen och så kan henke komma tillbaka till semifinalerna...=)
Kommentera

Sv: fredrik norrena
danne147:

"Jag tycker att Henke har varit bra under slutspelet, men det bästa för alla är att Norrena står på Fredag. Henke släppte trots allt in 4 mål idag. Det är ovanligt, mest p g a de hårda konkurrensen som rådit under seriespelet. Det vore dumt att slänga undan detta under slutspelet! En bra anledning till att alternera målvakterna även under slutspelet är att motståndarlaget inte hinner vänja sig vid någon målvakt innan de möter den andre. Ingen av målvakterna kommer att göra bort sig om det råder strk konkurrens. Låt dem stå varannan match som vanligt!"

- Jo, det är precis detta jag försök förklara för hela jävla hockeyligan att man skulle fortsätta och spela som man gjorde i grundserien.

Men att Henke släppte in 4 puckar på 26 skott beror nu knappast på konkkurensen. För det första så har ju Henke fått vara lung nu när han fick höra att han börjar slutspelet.

Jämfört med i grundserien då de spelade i stort sätt varannan match.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
danne147: Håller helt med. Man ska aldrig underskatta överraskningsmomentet. Dessutom är nog Norrena laddat till max nu. Det är nog ingen dum idé att slänga in honom nu..
Kommentera

Sv: fredrik norrena
finne85: ja..jag fattar inte varför alla klandra norrena...han e ju skitbra....han har fått ganska svåra matcher....
Kommentera

Sv: fredrik norrena
finne85: Jag tycker att Henke har varit bra under slutspelet, men det bästa för alla är att Norrena står på Fredag. Henke släppte trots allt in 4 mål idag. Det är ovanligt, mest p g a de hårda konkurrensen som rådit under seriespelet. Det vore dumt att slänga undan detta under slutspelet! En bra anledning till att alternera målvakterna även under slutspelet är att motståndarlaget inte hinner vänja sig vid någon målvakt innan de möter den andre. Ingen av målvakterna kommer att göra bort sig om det råder strk konkurrens. Låt dem stå varannan match som vanligt!
Kommentera

Sv: fredrik norrena
Jasså... alla gått och lagt sig...
Kommentera

Sv: fredrik norrena
Sebbe:

"Han e ju långt ifrån bäst i ES trots att han ryckt upp sig rejält detta året."

- Va? Han är absolut bland dom 5 bästa.
Om inte bland dom 3 bästa.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
FreddanVF:

"Man ska satsa svenskt så långt det går. Stannar Lunkan en säsong så skiter jag i vad Norrena gör nästa år även om Henke drar till Nordamerika efter nästa säsong. Frölunda kommer i år att ligga plus ett antal miljoner. Och efter nästa säsong så lär man ju ligga ännu mer plus och då lär man kunna värva en minst lika bra målvakt. Personligen tycker jag Amerikanska målvakter är bättre än Finska. Men helst vill jag se en ung svensk få chansen efter Henke. Inte Norrena."

- Tror nog VF skiter i om målvakterna är Finne eller Svensk.
Ifall man väljer en speciell målvakt efter nationalitet är det ju för fan sjukt.
Självklart vill du att dom satsar på Lundqvist, men det är ju för lagets bästa, eller hur?

Ställ Norrena mellan stolparna i nästa match.
Garanterat dom vinner då, han är het som fan nu när det är slutspel. Tro mig.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
Sebbe: Ja men det gäller ju att scouterna har nåt innanför pannbenet också. Färjestad har ju nästan alltid värvat bra. Blev förvånad av hur blek han var finnen.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
FreddanVF: gott med pengar ger inte alltid den bästa målvakten. Se bara på oss i FBK, en herrans massa pengar inför säsongen, men målvakten blev anonyme Wallinheimo. Han e ju långt ifrån bäst i ES trots att han ryckt upp sig rejält detta året.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
finne85: Man ska satsa svenskt så långt det går. Stannar Lunkan en säsong så skiter jag i vad Norrena gör nästa år även om Henke drar till Nordamerika efter nästa säsong. Frölunda kommer i år att ligga plus ett antal miljoner. Och efter nästa säsong så lär man ju ligga ännu mer plus och då lär man kunna värva en minst lika bra målvakt. Personligen tycker jag Amerikanska målvakter är bättre än Finska. Men helst vill jag se en ung svensk få chansen efter Henke. Inte Norrena.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
finne85: det låter ju bra:))
Kommentera

Sv: fredrik norrena
frölundaindian:

Nja... beror på hur man ser på ordet hetare..

Lundqvist blir ju så oerhööört uppvaktad i media medan Lassila ännu inte har upptäckts av media.

Han har ju inte riktigt lika bra statistik som Lundqvist.
Men det är ju självklart eftersom Lassila står i ett lag som förlorar nästan varina match, och henke som står i ett lag som vinner nästan varida match...

92,50 % är hans räddnings procent.
Och 5 "nollor" på 18 matcher.

Se länktips (på finska)
Kommentera

Sv: fredrik norrena
finne85: Coolt kan man vara heteare än lundqvist??? Och ka man vara en större talang?? dena målvakt vill jag verkligen se :)))
Kommentera

Sv: fredrik norrena
frölundaindian:


Jo, det kan hända att han drar tillbax till TPS.
I början på säsongen hade ju TPS store målvaktsproblem, men nu efter julen så har 19 åriga Teemu Lassila tagit ansvaret och gjort det utnmärkt!!! Hetare än Lundqvist vill jag nästan påstå...

Och Jokerit har ju Lehtonen så dit far han knappast om han blir kvar, men må ju hända att han drar till NHL efter denna säsong.
Kommentera

Sv: fredrik norrena
frölundaindian:
såg att den gamla janne lundell har ett snitt på 4,5 insläppta mål per match förra säsongen,,, samt att super mario brunetta spelar i div2 i tyskland..
Kommentera

Sv: fredrik norrena
frölundaindian: gör ni inget annat på dagarna *flin* har ni inga jobb?? :)
Kommentera

Sv: fredrik norrena
finne85: JA tror att han finns kvar nästa säsong, även henke. men sen drar Norrena till TSP åbo elle kanske Jokerit
Kommentera

233374 · »