Frölunda HC

60237 inlägg · 3395 ämnen

Grattis Brynäs

1821388 · » Till forumet


Sv: Grattis Brynäs
Yoda Marklund: Spelar ingen roll, antal BP var 21 för Frölunda och 17 för SKAIK.....alla SKAIKs tre mål korrekt bortdömda enligt de regler som gäller idag, må så vara att det är jävligt petiga regler och de måste ses över, men som sagt, enligt de regler som gäller idag angående kontakt i målområdet så var alla era mål korrekt bortdömda.
Sen den där situationen att JG kastade klubban ska väl vara straff enligt gällande regler, men jag tycker å andra sidan att eftersom JGs kastade klubba inte hade någon effekt på chansen i fråga eftersom Lindholm redan hade avlossat skottet som var på väg en meter utanför mål ändå och JGs klubba aldrig träffade pucken kan jag tycka att man inte ska haka upp sig på det...sen den andra straffsituationen vet jag inte vilken du menar så därför kan jag inte yttra mig om den, men tycker att ni hade en del tur med utvisningssituationer i viktiga lägen av matcherna.

Jasså, tycker du Luleå har ett kanonlag nästa säsong?? Det tycker väl inte riktigt jag iaf. Inte ni heller för den delan...än så länge iaf.
+1
Kommentera

Sv: Grattis Brynäs
M.Lemiux:

Du tycker att en personlig tiominutare är samma sak som fem tvåor då?

Lägg till tre stycken bortdömda mål varav två var helt regelrätta samt två stycken missade solklara straffar.

För att byta samtalsämne, ni ser ut att få ett kanonlag nästa år! Hihihihi!
+1
Kommentera

Sv: Grattis Brynäs
Yoda Marklund: Med tanke på att Frölunda fick 78 utvisningsminuter mot sig samtidigt som SKAIKs fick 50 under den kvartsfinalserien håller jag med att det var nära att domarna avgjorde till SKAIKs fördel...starkt av Frölunda att vinna ändå vilket indikerar ett skickligare lag.
+2
Kommentera

Sv: Grattis Brynäs
Yoda Marklund: haha. Sant kompis. Kanske var domarna inte riktigt nöjda med mina mutor denna gång. Får fläska på mer nästa gång.
+2
Kommentera

Sv: Grattis Brynäs
lifesson:

Brynäs känns lite hetare när lägena dyker upp. Men det är ändå riktigt nära att domarna lyckas avgöra åt er likt i kvartsfinalen.
+4
Kommentera

Grattis Brynäs
Grattis till finalplatsen Brynäs. Erat försvarsspel var bättre över 7 matcher. Likaså spelet framför båda målen. Likaså förmågan att sätta chanserna i mål. Och ni hade en bättre målvakt. Frölunda ägde mycket puck och var tunga i närkampsspelet. Men 1 mål framåt och 9 bakåt de sista 2 matcherna när det gällde som mest säger allt. Lycka till i finalen!
+10
Kommentera

1821388 · »