Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Hedström

544490 · » Till forumet


Sv: Hedström
Danne_l: Jo, dom flesta "storklubbarna" lägger väl uppemot 2,5 mille för en klass-spelare?!

Jag har gillat Hedström ända seda starten av den gångna säsongen, då han tvingades till att visa vilka kvaliteter han verkligen har!

Nåväl, tror inte att Hedström har någon framtid i Frölunda, vi har lite för mycket att ta av om man säger så!
Kommentera

Sv: Hedström
Dream Team:

Jo är ju mycket som spelar in. Sen är det väl kanske så att det finns andra intressenter som är med och trissar upp priserna. Tror säkerligen, oavsett vad han själv säger, att han lyssnar om det dyker upp attraktiva bud från andra svenska klubbar. Sen bör väl det finnas en uppsjö europeiska klubbar som är intresserade.
Kommentera

Sv: Hedström
Danne_l: Visst kan det vara så. Dock har Jontes värde ökat som AB skriver och han är ju en av Timrå IK´s viktigaste kuggar i lagbygget inför kommande säsonger. Om han sedan är värd dessa pengar är väl frågan. Men detta kan mycket väl vara ett försök att se till att NHL inte får honom "gratis", åtminstone.
Kommentera

Sv: Hedström
Dream Team:

Två miljoner, mycket pengar det.

I detta fallet måste det vara för att Jonte själv vill kunna lämna vid eventuellt NHL-bud och inte för att NHL kommer och tror att de kan sno åt sig honom.
Kommentera

Sv: Hedström
Danne_l: Typ så, ja. Tydligen har man redan börjat förhandla om ett tvåårskontrakt med Timrå som är värt 2 miljoner. Dock kan detta brytas vid ett ev. NHL-bud.

Enligt vilket avtal då, frågar man sig?
Kommentera

Sv: Hedström
Dream Team:

Sedan sa han väl någonstans att om det blir fortsättning i Elitserien så blir det med Timrå, så alla andra klubbar kan väl fortsätta drömma helt enkelt..
Kommentera

Sv: Hedström
Danne_l: Det är ju just precis därför som Jonte Hedström blivit en pubilkfavorit i Timrå. Jag skulle tro att han kör det som går i VM för att spela till sig ett kontrakt i NHL. Ja, om det blir nån säsong där borta vill säga. Ett grymt fighting-face, hur som helst!
Kommentera

Sv: Hedström
Friman SR: Och han är värd vart enda öre!
Kommentera

Sv: Hedström
Danne_l: Tulla inte på vår goa Jonte, seså bort med tassarna nu. Om inte Anaheim tar honom så stannar han i ÄLSKADE TIMRÅ IK, basta...

FORZA TIK..........alltid, alltid...........
Kommentera

Sv: Hedström
Danne_l: Har aldrig riktigt "hatat" Hedström som du säger har mest irriterat mej på han för att han e en jobbig jävel :) Go inställning har han iaf, halva ansiktet sönderslaget men han maler bara på. Men först nu ser man att han kan lira hockey med rätt folk runtomkring.
Kommentera

Hedström
Från att ha varit en av mina "hatspelare" har nu Jonathan Hedström börjat etablera sig som en önskespelare i mina ögon.
Han är ju precis det Frölunda skulle behöva nu när Jensa är borta.

En jobbig jävel som också faktiskt kan spela hockey!
Kommentera

544490 · »