Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

LHC - VF

497532 · » Till forumet


Sv: LHC - VF
mok: Okej, tack för förtydligandet.
Kommentera

Sv: LHC - VF
bobbe: Ser ut som en sparkrörelse från Husse men det spelar föga roll eftersom den sedan tog på en Frölundait innan den gick in.
Kommentera

Sv: LHC - VF
Vf chefen: Jag visste ärligt talat inte vad du talar om, men det beror nog mest på att jag stod nere vid rinkside större delen av matchen och inte hade sett några matchbilder. Nu har jag tittat på SVT:s, men jag kan inte se någon sparkrörelse. Skridsko - ja, spark - tveksamt.
 
WaterMelonMan: Tackar tackar. Jag är nöjd med dem själv. :)
Kommentera

Sv: LHC - VF
Vf chefen: Menar du att stackaren får så dålig lön av LHC att han får nöja sig med en hjulförsedd spark som fortskaffningsmedel?
Kommentera

Sv: LHC - VF
bobbe: Snygga bilder!
Kommentera

Sv: LHC - VF
bobbe: Jag såg ingen bild på Husses spark.
Kommentera

Sv: LHC - VF
Heda m.fl: Aningen sent, men ändå... matchrapport och bilder från min sida, se länk.       
Kommentera

Sv: LHC - VF
mok: Som ni har sagt så beror det nog på vilka man håller på...

För mig så var det rena skiten från första minuten till den sista:)
Kommentera

Sv: LHC - VF
Dragan 2k: Fartfylld från LHC håll iaf för min del såg den mest seg o trist ut men alla värdesätter man ju underhållning olika :)
Kommentera

Sv: LHC - VF
mok: Förresten ser jag att man på Linköpings officiella hävdar att det var ..." en fartfylld och underhållande match". Haha. Så såg det INTE ut tycker jag då. Kanske om man hållt på Linköping men fartfylld är väl ändå att ta i.
Kommentera

Sv: LHC - VF
heffe: Jo LHC ligger ju inte 2a helt utan anledning men sen kan man förlora på många sätt. Med hedern i behåll eller inte.... detta faller in under den senare kategorin. Bara att visa dom reprisen så kan man visa det som skolexempel hur man inte spelar hockey.
Kommentera

Sv: LHC - VF
danoj: Det går inte att spela passivt mot LHC i Cloetta Center... Har dom inte försökt det tidigare utan något vidare resultat?? Synd för Sampan att han fick stå den här matchen. Frölunda spelade fanimig junior hockey större delar av matchen... Lillis lär sagt att de måste bli aggresivare i period pauserna... Tror att han måste specifiera det så att alla vet att hockey spelandet måste bli mer aggresivt inte tacklingarna. Vissa tacklingar gick dom in så hårt för o laddade så dom gick bort sig totalt...
Backarna tittar lite för mycke på puck stundtals, lätt o bli bortgjord då.

Denna matchen måste visas i repris, så gubbarna i laget får se den o sen lova på heder o samvete att aldrig göra en sådan match igen! :)

Svälj stoltheten, LHC är trots allt serie 2:a och ett j*vligt bra hockey lag.
Kommentera

Sv: LHC - VF
Danne_l:

Om dom inte rycker upp sig inför söndan så ska jag göra ett personligt besök i omklädningsrummet efter matchen.

*När danoj ryter till står tiden stilla, gammalt hockeyordspråk*
Kommentera

Sv: LHC - VF
Så här dåligt har jag inte sett Frölunda spela på år och dar, helt bedrövligt att behöva se skiten på plats.
Hoppas verkligen inte man resonerar som så att vi ändå har mer än tio pinnar ner till tvåan, för så här får det bara inte se ut...bah!

Lillis, utskällning tack!
Kommentera

Sv: LHC - VF
mok: Ja, det kan vara bra att åka på torsk några matcher på raken. Så dom inte tror att dom har guldet i sin hand redan.
Kommentera

Sv: LHC - VF
mok:
 
Så länge ni torskar på söndag så är allt okej. ;-)
Kommentera

Sv: LHC - VF
Boråsindian: På ett sätt hoppas jag dom torskar 2-3 raka matcher nu så dom får känna lite på att förlora oxå. Låter hårt. Det har gått nerför sedan Affe kom :)
Kommentera

Sv: LHC - VF
Boråsindian: Kan det var så att hela laget åkte omkring och tänkte på MODO matchen idag? Minns en match mot Södertälje guldsäsongen som liknade denna. 2 dagar sensre spelade vi mor FBK och det blev 7-4 om jag inte missminner mig.

Eller är dom mätta på segrar och tänkte att ska vi förlora så gör vi det idag eftersom vi aldrig vinner här ändå?
Kommentera

Sv: LHC - VF
Vf chefen: hehehe, din svåger lär ha många tips på vad du kan göra. men på söndag är det som vanligt, efter vi har vunnit igen. det verkar som vi är i en liten formsvacka. Spelet har inte stämt på det sista. men ändå så vinner vi (förutom idag). Bara hoppas att dom ger sej f-n på at vinna på söndag. Vi är ju otroligt starka hemma då vi bara har 1 förlust efter ordinarie tid.
Kommentera

Sv: LHC - VF
Boråsindian: Nån som har nåt tips om vad man ska göra en Torsdags kväll? I vanliga fall brukar jag sitta och leta nyhetsartiklar på internet, kolla på sporten, sportnytt och text-tv, läsa på sportsnack. Jag är inte van att fölora. Tror jag får ringa min jobbar kompis (hv fan) och fråga vad han brukar göra. Han är van, men idag är han väl stursk som fan.

Jag får ringa min svåger. Han håller ju på Brynäs.
Kommentera

Sv: LHC - VF
Sannes: Jag hoppas MoDo får sota för detta på söndag, ska det fortsätta som säsongen har gjort tidigare. Så blir det vinst, vi har ju inte förlorat 2 matcher på raken än. Så på söndag blir det att bänka sej framför tv:n och hålla tummarna för frölunda.
Kommentera

Sv: LHC - VF
 
Jag har precis kommit hem och trodde att grabbarna klarat av att bryta trenden, men tji fick jag.
Och efter att jag har läst inläggen så var det nog lika bra jag missade matchen ikväll.
 
Lika bra att ta någon skitmatch då och då, förhoppningsvis så får MoDo sota för kvällens mindre lyckade insats.
Kommentera

Sv: LHC - VF
Dragan 2k: Tycker dom borde lärt sej nu, att det är svårt där uppe. man måste spela tufft och hårt mot LHC. det verkar som att hemma plan har en stor försdel när vi möter LHC, vi har ju vunnit båda hemma i serien. Då har vi även nollat LHC. Men som sagt detta var första förlusten på 10 matcher, man har börjat vänja sej vid segrar. Så just nu känns det inte kul. men imorrn är det glömt, då ser vi fram emot matchen mot MoDo på söndag.
Kommentera

Sv: LHC - VF
Dragan 2k: Ja mycke sämre kan det ju inte bli känns det som. Bara att glömma. Vi leder ju fortfarande stort :)

Men hade vart skönt med en vinst där uppe inför ev möte i slutspelet. Hjärnspöken vet man aldrig vad dom ställer till med.
Kommentera

Sv: LHC - VF
Boråsindian: Det kan man med all säkerhet räkna med. Faktiskt skönt med en plattmatch någon gång då och då så man kan behålla sin ödmjukhet som annars är svårt med tanke på den säsong vi haft hittils.

Helt klart måste man dock få bukt med spelet i Cloetta Center. Mot ett lag som Linköping som nästan aldrig gör misstag är säkerhet i det egna spelet livsviktigt. I första perioden såg det ut som det brukar mot LHC när man lirar borta. Inget distinkt spel och ingen fart. Då blir det torsk.
Kommentera

Sv: LHC - VF
Dragan 2k: Jag hoppas verkligen att dom spelar bättre på söndag.
Kommentera

Sv: LHC - VF
Boråsindian: Haha. Sicken match. Äntligen är den slut.
Kommentera

Sv: LHC - VF
danoj: Förstår inte varför det ska gå så dåligt uppe i linköping, det verkar som dom kommer igång i 3:e perioden. Lite för sent att börja producera mål då. Speciellt när man ligger under så stort.
Kommentera

Sv: LHC - VF
Dysso: Jo skratta e precis vad man gör av vilken anledning kan man ju undra :) Dåligt var det iaf och grinigt i slutet. Jaja man kan inte vinna hela tiden. Frölusten har kännts som den skulle komma snart och att den kommer mot 2an LHC kanske inte e ologiskt.
Kommentera

Sv: LHC - VF
danoj: Jag h¨åller med dej, så här får dom bara inte spela. man kan inte lasta Sampan för målen, det är ju ingen markering i försvaret. Måste bli stor skärpning till MoDo matchen på söndag.
Kommentera

Sv: LHC - VF
Vill bara ge mitt omdöme om kvällens insats:

USELT !
Kommentera

Sv: LHC - VF
Dragan 2k: Känner inte igen våra indianer idag, vart har deras anfalls spel tagit vägen??? Bättre skärpa nu i 3:e och sedan på söndag mot MoDo
Kommentera

Sv: LHC - VF
Dragan 2k:

Med tanke på hur stor ledning ni har i ES så borde det inte vara så svårt att skratta åt eländet. :)
Kommentera

Sv: LHC - VF
mok: Haha. Man vet inte om man ska skratta eller gråta. Och i mitten finns en galen domare som tar utvisningar på Linköpingsspelare till höger och vänster. Han kanske också har tröttnat och vill göra något för att få fart på gästerna.
Kommentera

Sv: LHC - VF
Dragan 2k: Det är ju lite detta man vart rätdd för att dom skall tappa inspirationen eller nått när dom leder så mycket. Bara det att sätta in Sampan. Visserligen kan man inte skylla nått på honom. Tanken finns i spelet bara det att ingen orkar åka o jaga pucken. Dåligt rent ut sagt.
Kommentera

Sv: LHC - VF
mok: Jag vet inte. Jag tycker det ser ut som saknad engemang från Frölundas sida. Det är ingen som helst speed i åkningen, ingen tanke bakom vad man gör. Och det beror inte enligt min åsikt på att Linköping styr det taktiskt i mittzonen eller ngt.

Linköping är ett jäkligt bra lag. Det hade varit intressant att se hur det skulle sett ut om det skiljde några få poäng mellan lagen bara.
Kommentera

Sv: LHC - VF
Dragan 2k: Matchen gäller ju en del för LHC för att inte riskera att tappa 2a platsen. LHC skapar iaf lägen. Frölunda verkar inte våga. Istället för att Joel skjuter så går han bakom mål..... säger allt.
Kommentera

Sv: LHC - VF
Fy fan vilken kass match än så länge. Linköping är inte bra, Frölunda ännu sämre, domaren sämst. Efter första trodde man att det skulle bli bättre. Sämre kunde det inte bli trodde man men visst. Det blev sämst. I den här takten lär jag gå helt bezerk efter matchen. Inget intresse, lojt, inget passniingsspel, ingen intensitet. Det märks att machen gäller absolut noll.

Jag trodde att man i alla fall skulle få se lite "sätta sig i respekt" inför slutspelet men ack vad man bedrog sig.
Kommentera

Sv: LHC - VF
danoj: LHC vill jag ialla fall inte möta i finalen. Visserligen är det 4 hemma matcher men ska det spelas dagishockey varje gång dom möter LHC så lär det inte bli nåt guld.
Kommentera

Sv: LHC - VF
rupert: Nån måste ju göra målen för LHC dom har ju inte så många andra som klarar det. Vi hjälper dom så gärna med "våra" gamla spelare.
Kommentera

Sv: LHC - VF
danoj: Han gör lite mål på er, den där Husse....släkten är värst...*L*
Kommentera

Sv: LHC - VF
mok:

3-0 nu, nu får Lundh å Janne göra någfonting, ruska liv i grabbarna så dom vaknar!!
Kommentera

Sv: LHC - VF
danoj: Sampan e som sagt med men annars ser det lite småsegt ut. Tappar positioner etc. Sen första målet skall vi ju inte ens snacka om. Studsar fram o tebax, Husse sparkar pucken på en Frölunda spelare in i mål :) Men anfallet som ledde fram till det får man säga var snyggt.
Kommentera

Sv: LHC - VF
Förstår inte varför vi ska spela som juniorer jämnt borta mot LHC, sampan har tydligen spelat kanon, trött jag blir !!
Kommentera

Sv: LHC - VF
mok: Hoppas han kan tända till av välkomnandet o visa upp storform o spika igen helt!
Go Sampan!
Go Frölunda!
Kommentera

Sv: LHC - VF
Danne_l: 0 sittplatser kvar, drygt 600 stå. Antagligen inte fullsatt ikväll, men snudd på.
Kommentera

Sv: LHC - VF
bobbe:

Bah!:)

Heda och kungen är med i bilen också. Sen vet man ju aldrig om det är någon annan som tar sig dit för egen maskin.
Kommentera

Sv: LHC - VF
Danne_l: Vem är "kag"? :P~ Antar att du vill säga att du själv dyker upp. :) Välkommen i så fall! Fler hockeysnackare som dyker upp?
Kommentera

Sv: LHC - VF
bobbe:

Bland annat kommer kag besöka den nya arenan för första gången. Bara en sådan sak:)
Kommentera

Sv: LHC - VF
Dragan 2k: HAn brukar få ett fint mottagande där uppe.
Kommentera

497532 · »