Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Nyförvärv...

572082 · » Till forumet


Sv: Nyförvärv...
Dragan 2k: Mm. Det blir nog till att lirka dit en viagra i Oduyas sportdryck inför matcherna mot Modo. Vi säger så.
Kommentera

Sv: Nyförvärv...
Hawerchuk: Absolut. Jag var helnöjd redan från början. Han gjorde ett fantastistikt slutspel mot oss. Frölunda ville ha honom redan när det stod klart att han skulle sluta i Hammarby för att gå vidare till en elitserieklubb. Tyvärr så gick han till Djurgården. Men nu när chansen fanns igen högg man till fortast möjligt.

Hela försäsongen har han spelat smart och visat sina offensiva kvaliteer. Och under landslagsspelet har han spelat mycket stabilt och visat bra samspel. Dessutom stabilt försvarsspel.

Det blir en spännande formation. Dragkedjan uppbackad av Oduya och Tukio.
Kommentera

Sv: Nyförvärv...
Dragan 2k: Jag är övertygad att ni har gjort ett av elitseriens bästa nyförvärv i Oduya.
Kommentera

Sv: Nyförvärv...
Dragan 2k: Äh, det måste ju vara något fel. Var det inte som turneringens rötägg och mest utvisade spelare? ;)
*självsäkert påstående baserat på någon enstaka glimt av någon match*
Kommentera

Sv: Nyförvärv...
Ser man på. Johnny Oduya framrötat som bästa back och given i turnerings All Star team.
Kommentera

Sv: Nyförvärv...
Friman SR:

Västra Frölunda, Frölunda Indians, FHC. Det är en smaksak, alla är rätt!
Kommentera

Sv: Nyförvärv...
heffe: På småtimmen.... VF???? Finns det i hockeybranschen eller kanske bara i fotbollsbranschen???  FH menar du väl, för du menar väl inte FI??? Hursomhaver, journalister som hävdar VF verkar ju ha lika noll koll som de som hävdar FI.... Heter det inte Frölunda Hockey??? Västra Frölunda??? Frölunda Indians??? Sammelsurium......

FORZA TIK........alltid, alltid...........
Kommentera

Sv: Nyförvärv...
heffe: Det är väl bara att gratulera Frölunda att de har funnit en spelare som älskas i sitt eget lag och hatas av motståndarna likt en Broström på sin tid... Men jag hävdar, sätt in kraftiga säkringar, för det behöver den gode Johnny för sig själv om inte annat för hipp som happ så slår det slint där uppenbarligen... Men han kanske har funnit ro i livet nu i goa Götet...?..;-)

Som sagt, älskas i sitt eget lag... Tur TIK har Sanny Lindström, han och Johnny bildar förresten backpar i Ceska......;-) hehe...

FORZA TIK..........alltid, alltid..........
Kommentera

Sv: Nyförvärv...
Friman SR: Inte riktigt säker på vad du menar när du säger att säkringen ska gå... Jag menar du tar en landslags-back o stoppar han i VF o tror att han ska floppa??? Hahha tillåt mig småle. Skulle snarare tro att Johnny Oduya kommer sänka sina utv. min med 30% och öka poängen med 40%... Håll det i mot mig! :) Rock on Oduya!
Kommentera

Sv: Nyförvärv...
Friman SR:  Jimmy??? Jag menar naturligtvis Johnny.... Men faktum kvarstår, kommer hissen någonsin nå översta våningen för Johnny då har Frölunda gjort ett bra förvärv.... Risken är bara uppenbar att säkringen går....
Kommentera

Sv: Nyförvärv...
danne_g: Aha, jo då ser de ju bra ut... Jag hade kanske inte så mkt kött på benen vid mitt uttalande...

Salo har jag ingen tvivel på alls, han kommer avsluta sin karriär med toppspel tror jag. Möjlighet att känna sig säkrare bakom VFs backar :)

Oduya tror jag också på, vi behöver en back som inte är rädd av sig o sen så håller jag med dig om att han kommer utvecklas som spelare i VF.
Kommentera

Sv: Nyförvärv...
heffe: Vad gäller laguppställning och ålder mm känner jag inga som helst tvivel.
Fördelningen ser perfekt ut:
18-23: 4st
24-29: 8st
30- : 8st

tvivel har man främst på salo och oduya... men men, ska salo lyckas i något lag så är det väl just i frölunda och här tror jag också att oduya kommer utvecklas till en mer spelande back och minska fulspelet han är mer känd för sen tidigare...
Kommentera

Sv: Nyförvärv...
mok: Exakt, det skulle vara enorm stort o få se ett gäng nya killar slå igenom... Och ytterligare en klapp på axeln för VF och deras förmåga att pumpa fram duktiga juniorer upp i elit-klass.

Får bara hoppas att de äldre rutinerade spelarna håller för säsongen, nu känns det ju som att antingen är de i laget precis runt 30 strecket eller över och sedan ett glapp ner till runt 20 års åldern. Givetvis ett par därimellan oxå...

Peace, love & kinky sex
Kommentera

Sv: Nyförvärv...
Danne_l: Jo så kan det säkerligen bli vilket man nästan skulle gilla så ma får se lite friska juniorer vimla omkring på isen. Det är aldrig fel dom måst ju få speltid för att utvecklas.
Kommentera

Sv: Nyförvärv...
heffe:

Just juniorerna som står på tur nu tror jag mycket väl kan bli som Joel, Tolsa och Kahnberg. Längesen jag sett unga killar som Mårten Madsen, Anton Axelsson och Sebastian Karlsson kunna ta för sig så väl på träning som dom gör.

Mycket lovande vill jag säga, jag tror hellre på dom tre än att värva någon utomböling som man inte riktigt har koll på.
Kommentera

Sv: Nyförvärv...
Danne_l: Jo, läste just i tidningen (GT iofs) att VF är nöjda med spelar matrialet och väljer att vänta med nya spelare...

Man behöver ju inte vara helt hopplöst inställda till juniorerna, "dragkedjan" hette ju ändå "dagiskedjan" säsongen 02/03 och var inte mer än 19-20 år då om inte mitt minne sviker mig...

En riktigt saftig värvning kring jul där skulle inte vara dumt som du säger Danne.
Kommentera

Sv: Nyförvärv...
mok:

Jag har en teori. Jag tror det mycket väl kan bli så att man inte värvar något nu, såvida man inte hittar ett riktigt fynd, utan kör med de tre starka femmorna vi har och fyller upp med en ren juniorkedja som fjärdeline.
Värvningen kommer istället kring jul då man har bättre koll på vilka det är som är lediga, som med Kallio för några år sedan.
Kommentera

Sv: Nyförvärv...
heffe: Tror säkerligen Frölunda kommer jaga fram någon ersättare nu när den 24e har passerat. Både Loui och Sammes NHL kontrakt kom ju rätt nyligen men ge dje på att det råder aktivitet i kansliet nu :)

Tror dock inte det svider för Frölunda i Jensa affären oavsett.
Kommentera

Nyförvärv...
Ingen som har hört något om några nya eventuella nyförvärv ännu??
Sitter och oroar mig en del här för hur det ska gå om VF får en eller två skador på någon av de rutinerade spelarna i de 3 första femmorna...

De får gärna komma fram några välkända namn som VF tittar på, så man kan börja se fram emot förstärkningar o inte bara förluster.

Låt jakten börja!

PS. Svider det för VF o ha släppt Jensa nu eftersom de skulle satsa på Loui?

För Jensas skull kan man ju hoppas att de känns lite iaf :)

Ha de gôtt
Kommentera

572082 · »