Frölunda HC

60342 inlägg · 3398 ämnen

Relevant NHL-teori!

554140 · » Till forumet


Sv: Relevant NHL-teori!
Denna artikel avslutar lite kryptiskt.

Samuel Påhlsson befinner sig i Nordamerika och övriga NHL-spelare, förutom Per-Johan Axelsson, avvaktar om konflikten går mot en lösning.
Kommentera

Sv: Relevant NHL-teori!
mangan: Han har väl det ganska ordnat här i götet ? Han flyttade ju hit för att flickvännen hade utbildning i närheten. Skall han bryta upp det där igen. Det får nog vara ett bra paket för att han skall flytta på sig igen.
Kommentera

Sv: Relevant NHL-teori!
audiblegiraffe: Frågan är väl bara om Samme finner sig i att spela för en såpass "låg" lön som $550 000. Det ska nog ett bättre kontrakt till om han ska lämna Sverige för spel i NHL ännu en gång.
Kommentera

Sv: Relevant NHL-teori!
BROS4EVER: Om NHL drar igång kan ni nog glömma Samme. Han är inte precis dyr för anaheim och inte lastgammal heller. Dessutom gillar man honom i sportledningen - efter hans fina spel - då han återkom efter strejken..
Kommentera

Sv: Relevant NHL-teori!
BROS4EVER: Jag skulle tro att Påhlsson är intressant för Anaheim, med $550 000 hörde han till dom billigaste spelarna i Anaheim, det var bara 4 spelare som hade lägre inkomst. Jag skulle gissa att Anaheim gärna behåller en rollspelare som Samuel till den låga kostnaden det skulle innebära.

Europeiska talanger kommer säkert att bli högt prioriterade för NHL men frågan är om vi har så väldigt många Svenskar som skulle vara intressanta. Det som är mest oroande är väl om en massa Ryssar stannar hemma, dom måste ersättas på något vis och då kanske elitseriens "stjärnor" blir aktuella och vi får hem ett gäng överbetalda 30+ spelare istället
Kommentera

Relevant NHL-teori!
OM! NHL kommer igång borde chansen att få behålla "Samme" och Salo stiga betydligt!

Jag menar att stjärnorna med många dollar behövs för att hålla intresset för NHL vid liv, samtidigt som lönetaket gör att det blir svårt att hålla mer än en kedja med stjärnor vid liv!

Därför tror jag att NHL behåller sina högavlönade stjärnor och fyller ut med Europeiska talanger som inte kostar så mycket.

Dettra lämnarmedelavlönade spelare som "Samme" och Salo hyfsat öppna för spel i europa!

Kan hända att vi får öka på lönekostnden en bit för att få det att hända, men det är det värt!
Kommentera

554140 · »