Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1111233

Sv: Frölunda - Lule
Man börjar ju undra om N. Andersson verkligen betyder SÅ mycket för Frölunda. Gör han det är det ju skrämmande, särskilt med tanke på att han inte har speciellt många år kvar i karriären. Vad händer den dag han slutar? Men han får gärna komma tillbaka så fort som möjligt...

Vad gäller matchen var den riktigt tråkig att beskåda. Inte så mycket att säga förutom att i spel 6 mot 3 skall det vara mål för luleås del. PP är uruselt, i det närmaste obefintligt. Spelar vi så här är SM-guldet långt bort... Det är också lite oroväckande att vi har 3 raka förluster mot våra "toppkonkurrenter". Vi förlorar de matcher vi måste vinna för att vara i topp. Suck, jag blir alldeles bedrövad...

Nej, nu får jag skärpa till mig och sluta snyfta. Det är bara att ta nya tag! Jag vet att Frölunda kan spela bättre än så här. Nu ser vi fram emot nästa match, vilket givietvis kommer sluta i seger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - Lule
skalpjägaren: Man kan ju inte annat än att hålla med, det här var nog den sämsta matchen på säsongen, dom skapade ju inte ett smack. Man känner sig helt jävla tom, varför gick man på den här matchen? Hela tiden skall det kladdas med pucken, inga skott mot mål utan det skall lallas runt tills läget försvinner och sen försvinner Luleå med pucken.

Niklas verkar som sagt nästan allt för betydande för VF, för så fort han är borta saknas inte bara hans hockeykunskaper utan Kallio blir lika blek som ett lakan när inte Niklas spelar. Och som grädde på moset utgick Nordquist med en befarad knäskada också.

Happy days.
Kommentera