Frölunda HC

60362 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1231178

Sv: Frölunda - Modo
Huge: Vem avgör vad som är höga förväntningar eller inte? Är det fel att ha höga förväntningar på mitt eget lag? Eller ska jag racka ner på mitt eget lag för att vara ödmjuk? I mina ögon är det realistiskt att förvänta mig att Frölunda presterar bättre än så här den här säsongen och skall ha en högre placering. Har jag då brist på ödmjukhet? Är jag en medgångssupporter för att jag förväntar mig något bra av mitt lag.

När de nu i detta fallet gjort en bra match så förtjänar inte laget att bli utbuade kanske. Men som jag sagt tidigare, det var nog inget uttryck över matchen i sig utan snarare de 3-4 senaste säsongerna. Har man följt Frölunda så anser jag att man har rätt att bua. Det har inget med ödmjukhet att göra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - Modo
skalpjägaren: I min värld buar en supporter ALDRIG åt sitt eget lag eller sina egna spelare. Och varför då?
Jo, därför att jag VET att alla inblandade (spelare, ledare, tränare) gör exakt ALLT dom kan för att nå ett så bra resultat som möjligt.
Är man missnöjd med sitt lags agerande och resultat trots höga förväntningar så kommer man med saklig kritik till den/de det berör, nämligen tränare, sportchef e dyl.
Att under match låta sin besvikelse gå ut över frustrerade hemmaspelare som gör allt dom kan för att få ordning på skiten är i mitt tycke rent ut sagt bedrövligt.
Kommentera