Frölunda HC

60325 inlägg · 3398 ämnen

Frölunda - Modo

1295083 · » Till forumet


Sv: Frölunda - Modo
Huhaaa, vad jag lidit med Er. Grattis, bra ni vaknde nu till just dagens match och inte till den som var innan........;-)
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
Sannes: he he ja faktiskt, med en intakt nolla i baken dessutom. så fel jag hade om att dom skulle loosa 2 matcher till innan vändningen.
men men det behövs ett dussin fler vinster snabt som satan för att inte bli avhängda. Ironiskt att det var just mot modo, jag som tjötade om sm guld till modo om foppa skulle varit med då förståss, men ändå.
Ja ja hur som hellst, bra gjort, notera att det kom många poäng ifrån dom gamla rävarna med FHC hjärtat kvar, Kallio, Andersson och Pebben.
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
Konstig känsla att se Frölunda vinna, det är man ju inte direkt van vid denna säsongen.
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
Sannes: det är inte de ja pratar om ja menar att vi kommer möta dom snart.
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
lu93rowa: Hörru det är inget fel på Borås, det är en fin stad.....
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
lu93rowa: va förvånande .. cirkeln är snart sluten .nubben och kenta ..
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
Förlust igen.... vad ska man säga? kallio helt värdelöst och freddan va bra som vanligt men de räcker inte med en som gör målen. som ja sätt många skrivit, Borås here we come
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
lu93rowa: Klart som fan att Nubben är där och smörar. Han jobbar ju så.
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
Nubben har kontaktat kenta men ingenting om ett jobb tydligen
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
skalpjägaren: Var väl egentligen fenomenet i sig rent allmänt jag var ute efter och inte specifikt Frölundapubliken.
Men man blir ju lite extra förvånad när det sker just i Göteborg, dom goa gubbarnas stamort på jorden....   ;-)
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
Huge: Självklart finns det medgångssupportar, det gör det i alla lag. Jag blir dock lite osäker på vad du egentligen vill få fram när jag läser ditt första inlägg och jämför med det du skriver nu. Jag tolkade det som att det var Frölundapubliken i allmänhet du var ute efter. Tro mig, det var nog fler än medgångare som bua. I övrigt är det som du säger, vi har olika åsikter i frågan...
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
skalpjägaren: Jag talar inte om alla 12044 utan om det trots allt fåtal som är medgångssupportrar. Dom finns, tro mig.
Vi har olika uppfattning i den här frågan, svårare är det inte.
Skulle aldrig falla mig in att bua åt mitt eget lag, hur dåligt dom än spelar.
Men som sagt: vi är alla olika...
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
Huge: Märkligt att du vet att de gör allt för att vinna när jag kan se att de inte gör det. I de bästa av världar lägger man fram sin kritik sakligt. Men snälla du, för ett lag som Frölunda funkar det inte att 12044 står i nån form av kö för att få fram sin kritik tll respektive spelare eller ledare. Istället ger man kritik på det sätt man kan, genom att bua. Det trodde jag faktiskt att du skulle förstå själv...
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
...och här kommer ett alternativ kanske?
Kommentera


Sv: Frölunda - Modo
purpleburn: " Man har fan rätt att kräva att spelarna kämpar och ger allt...tyvärr finns de alltför många som inte gör det"

Absolut.
Man har också rätt att kräva att medgångssupportrarna kämpar och ger allt i alla lägen....tyvärr finns det allför många som inte gör det.
Så ta du dina hyndor o klappa dom på kinden enbart i medgång på medgång....
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
Huge: Man har fan rätt att kräva att spelarna kämpar och ger allt...tyvärr finns de alltför många som inte gör det...trots skyhöga månadslöner..och vi fans som köper prylar m m...dyra biljetter m m..vore väl fan då om man inte kan kräva lite av spelarna...så ta du ditt Brunäs Huge o klappa dom på kinden i motgång på motgång...
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
skalpjägaren: I min värld buar en supporter ALDRIG åt sitt eget lag eller sina egna spelare. Och varför då?
Jo, därför att jag VET att alla inblandade (spelare, ledare, tränare) gör exakt ALLT dom kan för att nå ett så bra resultat som möjligt.
Är man missnöjd med sitt lags agerande och resultat trots höga förväntningar så kommer man med saklig kritik till den/de det berör, nämligen tränare, sportchef e dyl.
Att under match låta sin besvikelse gå ut över frustrerade hemmaspelare som gör allt dom kan för att få ordning på skiten är i mitt tycke rent ut sagt bedrövligt.
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
Huge: Vem avgör vad som är höga förväntningar eller inte? Är det fel att ha höga förväntningar på mitt eget lag? Eller ska jag racka ner på mitt eget lag för att vara ödmjuk? I mina ögon är det realistiskt att förvänta mig att Frölunda presterar bättre än så här den här säsongen och skall ha en högre placering. Har jag då brist på ödmjukhet? Är jag en medgångssupporter för att jag förväntar mig något bra av mitt lag.

När de nu i detta fallet gjort en bra match så förtjänar inte laget att bli utbuade kanske. Men som jag sagt tidigare, det var nog inget uttryck över matchen i sig utan snarare de 3-4 senaste säsongerna. Har man följt Frölunda så anser jag att man har rätt att bua. Det har inget med ödmjukhet att göra.
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
Svanru: Du kanske borde städa framför egen dörr innan du uttalar dig i den här saken....
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo

skalpjägaren: "Fast det är klart, har man ingen publik att tala om så ser man ingen skillnad på folk och folk, eller vad tror du Huge?"

Nä, jag ser ingen skillnad på medgångare i Scandinavium, LLA, Globen, Läkerol Arena eller nån annanstans där det spelas ES-hockey.
Problemet för många medgångare är det resonemang du själv för: vi har ett lag som BORDE strida om en topplacering, BORDE ta guld, BORDE spöa skitlag som Rögle osv osv.
Korts sagt: brist på ödmjukhet och i många fall realistiskt tänkande.

När ens egna ibland alltför högt ställda förväntningar kommer på skam och dom på förhand redan inkasserade vinsterna och guldmedaljerna uteblir så vänder man sin ilska mot spelarna, som dessutom i det här fallet gjort en bra match men förlorat, istället för att vända ilskan mot sig själv och sina egna uppblåsta förväntningar. 

Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
spud: Goa gubbar har blivit en pöse Sura Gubbar
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
spud: För att man vill se bra hockey, vilja, kämpaglöd och gärna en vinst?
Visst kan det te sig märkligt att bua ut laget efter en bra insats, dock förlust. Som jag sa tidigare, efter otaliga dåliga insatser, tappade ledningar, total ovilja på isen så räcker det inte med EN bra insats som slutar med torsk. Hade Frölunda spelat bra över hela säsongen och legat i topp så hade publiken aldrig buat ut laget för att man, trots en bra match, förlorade mot en bättre motståndare...
Då behöver man inte alls fundera på varför man går på hockey.
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
skalpjägaren: Jo men det blir ju aningen skevt om man buar ut laget efter en bra insats. Då bör man nog fundera över varför man går på hockey.
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
spud: Jag försvarar till viss del att man buade ut laget, kanske inte just för matchen i sig, utan jag tror att det är ett uttryck av frustration för säsongen som varit, med dåligt spel, ovilja och förluster. Sen kommer det nån och gnäller över "medgångspublik".
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
skalpjägaren: Jo jag sitter i samma båt, håller på ett lag som jag anser borde kunna bättre.
Men denna lilla diskussion började med en artikel om att publiken hade buat igår, vilket var vad jag trodde du försvarade.

Jag tror att äldre rutinerade spelare står ivägen för utveckling av talanger, hur paradoxalt det än kan låta tror jag att VF hade varit bättre utan Andersson och Kallio, på samma sätt som jag tror att vi i MODO skulle varit bättre om vi likt FBK inte var så sentimentala kring de som engång gett oss ära och berömelse.
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
spud: De gjorde en bra matc igår, men mötte ett för dagen bättre lag. Självklart kan man köpa förluster men att säsong efter säsong floppa som man gör, ja till slut rinner bägaren över. För du måste väl hålla med om att de lag som Frölunda haft de senaste säsongerna borde presterat bättre än vad de gjort? Att missa slutspel med det laget man har idag är inte ok.
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
skalpjägaren: Fast tycker ni VFare att ni gjorde en dålig match igår? Vad förväntar ni er av ert lag? Ni får nog räkna med att motståndar laget gör allt för att stå ivägen, vilket vi gjorde igår. Men gårdagens match kunde lika gärna ha slutat med vinst för er då den var väldigt jämn, åtminstone i mina ögon.
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
Huge & zigge: Tja, efter ytterligare en fiaskosäsong med ett lag som borde strida om topplacering, istället för att kämpa om att komma till slutspel, anser jag inte att man är en medgångare för att man blir frustrerad över ytterligare en förlust. Hånet "visa hjärta" är en massmedial rubrik. Att anklaga Frölundapubliken för att vara patetiska medgångssupportrar, när man kommer i stora mängder till Scandinavium trots uselt spel och ideliga förluster, ja då undrar jag om man verkligen vet vad en medgångssupporter är för något. Fast det är klart, har man ingen publik att tala om så ser man ingen skillnad på folk och folk, eller vad tror du Huge?
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo

zigge: De "goa" töntarna är som alla andra "goa" supportrar: dom är "goa" så länge det går bra och spelarna inte behöver nån "go" uppbackning, men när spelarna verkligen behöver sina "goa" gubbars stöd, ja då viker dom "goa" gubbarna ner sig totalt och börjar gnälla och klaga likt de patetiska medgångssupportrar man i grunden är.

Tragikomiskt så det förslår...

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
lu93rowa: Hehe, de "goa Göbbarna" förnekar sig inte:
Kanske bättre spela inför tomma läktare?
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
superfalle: hur f'n kan dahlén sita KVAR?!?!??!?! sparka han finns ingen annan sak att göra nu. desutom så blir man ju förbanad på hur dåligt dom spelar
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
Sannes: hur faaaan är de möjligt med sveriges dyraste trupp .. allvarligt alltså
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
Ännu ett mål av Fredrik Pettersson, han börjar snart bli en av mina favoriter i Frölunda tröjan.
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
mangan: Foppa är en flopp men Modo vinner ändå!
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
rackham: Tror han floppar. Ny tackling från vår kapten och OS är kört.
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo

JBlom:

Floppa eller inte Floppa, DET är frågan.

Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
Ikväll finns det inget annat än 3 poäng. Ikväll ska Frölundas Krigare!? täcka skott med pitten om det så fn behövs. =)
Kommentera

Frölunda - Modo
Var faan e Klint? Ska inte han skapa ämnet??? Kryss och ingen bonuspoäng vill jag ha. Sen syns vi i E.on på tisdag??? lu93rowa, var e Klint, å Slashpuppie å alla andra? Var e Dragan 2K? Var e rom? lu93rowa, blir det du i bortaklacken å jag på en stol nära hemmaklacken då?
Kommentera

1295083 · »