Frölunda HC

60362 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1231109

Sv: Frölunda - Modo
Huge & zigge: Tja, efter ytterligare en fiaskosäsong med ett lag som borde strida om topplacering, istället för att kämpa om att komma till slutspel, anser jag inte att man är en medgångare för att man blir frustrerad över ytterligare en förlust. Hånet "visa hjärta" är en massmedial rubrik. Att anklaga Frölundapubliken för att vara patetiska medgångssupportrar, när man kommer i stora mängder till Scandinavium trots uselt spel och ideliga förluster, ja då undrar jag om man verkligen vet vad en medgångssupporter är för något. Fast det är klart, har man ingen publik att tala om så ser man ingen skillnad på folk och folk, eller vad tror du Huge?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - Modo

skalpjägaren: "Fast det är klart, har man ingen publik att tala om så ser man ingen skillnad på folk och folk, eller vad tror du Huge?"

Nä, jag ser ingen skillnad på medgångare i Scandinavium, LLA, Globen, Läkerol Arena eller nån annanstans där det spelas ES-hockey.
Problemet för många medgångare är det resonemang du själv för: vi har ett lag som BORDE strida om en topplacering, BORDE ta guld, BORDE spöa skitlag som Rögle osv osv.
Korts sagt: brist på ödmjukhet och i många fall realistiskt tänkande.

När ens egna ibland alltför högt ställda förväntningar kommer på skam och dom på förhand redan inkasserade vinsterna och guldmedaljerna uteblir så vänder man sin ilska mot spelarna, som dessutom i det här fallet gjort en bra match men förlorat, istället för att vända ilskan mot sig själv och sina egna uppblåsta förväntningar. 

Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
skalpjägaren: Fast tycker ni VFare att ni gjorde en dålig match igår? Vad förväntar ni er av ert lag? Ni får nog räkna med att motståndar laget gör allt för att stå ivägen, vilket vi gjorde igår. Men gårdagens match kunde lika gärna ha slutat med vinst för er då den var väldigt jämn, åtminstone i mina ögon.
Kommentera