Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1763388

Sv: Säsongen 16-17
Mike.F:

tänk hur jobbigt det är för oss efter att vi smiskat upp dem 15 matcher i rad. Spelarna, ledarna, fansen, alla står de där och bölar och skyller ifrån och hittar på match efter match... maken till dåliga förlorare har jag då aldrig hört talas om, vilket är anmärkningsvärt med tanke på hur många gånger de åkt på stryk
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16-17
Efter en period i Jönköping så är det långt kvar till fjolårsformen! 3 PP för HV71 och grymt boxplayspel i 5:59 mål efter en volley och peta in returen OFLYT!! 1 utv för HV 19:50 så PP start i 2:a för VF. Jobba igång det nu Frölunda!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Säsongen 16-17
Yoda Marklund: Haha, står ALLA och bölar??

Hur många SM-flaggor har ni upphängda i taket i hallen?
Hur många SAIK:are får äran att delta i World Cup för Sverige?

Återkom när ni har lika många av vardera.

Tack!
Kommentera

Sv: Säsongen 16-17
Yoda Marklund: jo men jag kan nog vara gnällig jag med e jag rädd😁 En sak som retar mig lite är att vissa skriver att dom körde över Frölunda i fredagsmatchen! Det var ju snarare så att Frölunda underpresterade å det grövsta i 2:a perren och med det spelet hade Hanhals/kings oxå piskat Svenska Mästarna. Nu var det ju inte så att Frölunda körde över Bif direkt men man bjöd inte på mycket vad jag förstått ( förutom 5minutaren) och det var ett steg i rätt riktning.

Mike.F
Kommentera