Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1865092

Sv: Säsongen 2017-18
Mike.F: Luleå spelar en bra hockey! så det som dom snackar om i Skaikboken stämmer inte!! Vi e bättre i 3:e tycker jag 14-9 i skott men Luleå var livsfarliga hela tiden!!! Däremot så kan Sven o company skylla på Höjdhopparn men han eller dom var lika kassa åt båda håll!!

Mike.F
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 2017-18
Mike.F: Nja! Håller inte alls med om att domarna var lika kassa åt båda håll.
Luleå fick ett mål bortdömt då domarna inte följde regelboken, under exakt samma omständigheter som ni tidigare under denna säsong fått ett mål godkänt mot Skeå (se länk nedan). Ni fick även en otroligt billig 5-3 som ledde till mål då de bara tog ut Kovacs. Även kommentatorerna tyckte det var fel att bara ta ut Kovacs så tror inte jag är särskilt enögd i detta läge eftersom Dahlin startade allting med en ganska ful crosschecking efter avblåsning, som självklart var fulare än Kovacs gallernyp och putt. Sedan var det en väldigt uppenbar interference vid ert OT-mål som de blundade för.
Jag lyssnar gärna på vilka situationer som du tyckte var "lika kassa" åt ert håll :)
Grattis till två poäng iaf. Ni börjar ha en jobbig ovana att råna oss på poäng (tänker på ert vinstmål med 3 sekunder kvar tidigare under säsongen).

www.expressen.se/gt/sport/hockey/shl/de-kan-inte-se-om-pucken-ar-inne-domer-anda-mal/
Kommentera

Sv: Säsongen 2017-18
Mike.F:

Blire segerdans runt totempålen ikväll? Ni borde iaf sluta med regndansen i Jöttä-borrj tycker då jag som bor här.
Kommentera