Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #527996

Sv: Semifinal 4:7
Jag vill inte leta syndabockar eller annat men en kombination av oskärpa och "det här grejar vi" stämning i laget gjorde nog att matchen gick som den gick. Vill inte framhäva domaren som en avgörande faktor men visst var det lite olika nivå på utvisningar? Djurgårdarna fick hålla i och hålla i och haka och haka. Frölundaspelarna fick knappt titta på Djurgårdarna ju. Men men DIF satte sina chanser det gjorde inte vi.

Vissa anser (på andra forum) att Henke släppte lite billiga mål. Nja... Det första var en retur han räddade skottet innan vilket också styrdes på vägen mot honom. Det andra målet är en försvarstabbe. Påhlsson tappar klubba och Affe snubblar på Påhlsson. Ekman får fritt läge och stänker in 2-1. Sen där emellan gör Henke en kanonräddning på Marcus Nilsons dragning när alla inklusive mig sj tror det ska bli mål. På det tredje missar Jonas Johnsson att spela ut pucken ur zonen trots hur mycket tid som helst sen bryter DIF och via ännu en försvarstabbe blir Thoresen fri och sätter 3-3 mellan benen på Henke. Det fjärde kommer efter försvarsmissar och Henke ser ingenting av skottet. Han går möjligtvis ner lite för snabbt men jag anser att det målet ser mer ut some en tavla än vad det är. Och ska tilläggas att i dom tre matcherna innan var det Henkes förtjänst att vi vann eftersom utespelarna inte kan sätta sina KLARA chanser.

Hoppas Affe stannar het i nästa match och att andra följer exemplet. Det räcker inte som igår att åka runt å tro att någon annan gör jobbet. Man måste själv jobba. Tror på seger imorgon med 3-1.
Kommentera