Frölunda HC

60362 inlägg · 3398 ämnen

Semifinal 4:7

527996 · » Till forumet


Sv: Semifinal 4:7
Jag vill inte leta syndabockar eller annat men en kombination av oskärpa och "det här grejar vi" stämning i laget gjorde nog att matchen gick som den gick. Vill inte framhäva domaren som en avgörande faktor men visst var det lite olika nivå på utvisningar? Djurgårdarna fick hålla i och hålla i och haka och haka. Frölundaspelarna fick knappt titta på Djurgårdarna ju. Men men DIF satte sina chanser det gjorde inte vi.

Vissa anser (på andra forum) att Henke släppte lite billiga mål. Nja... Det första var en retur han räddade skottet innan vilket också styrdes på vägen mot honom. Det andra målet är en försvarstabbe. Påhlsson tappar klubba och Affe snubblar på Påhlsson. Ekman får fritt läge och stänker in 2-1. Sen där emellan gör Henke en kanonräddning på Marcus Nilsons dragning när alla inklusive mig sj tror det ska bli mål. På det tredje missar Jonas Johnsson att spela ut pucken ur zonen trots hur mycket tid som helst sen bryter DIF och via ännu en försvarstabbe blir Thoresen fri och sätter 3-3 mellan benen på Henke. Det fjärde kommer efter försvarsmissar och Henke ser ingenting av skottet. Han går möjligtvis ner lite för snabbt men jag anser att det målet ser mer ut some en tavla än vad det är. Och ska tilläggas att i dom tre matcherna innan var det Henkes förtjänst att vi vann eftersom utespelarna inte kan sätta sina KLARA chanser.

Hoppas Affe stannar het i nästa match och att andra följer exemplet. Det räcker inte som igår att åka runt å tro att någon annan gör jobbet. Man måste själv jobba. Tror på seger imorgon med 3-1.
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7

Kan det vara så att trots att Ni förlorade så kanske kassören i Frölunda Indians gnuggar sina händer och ler över ännu en utsålda arena och mer pengar in på kontot lixom...? Men Ni tar dem i alla dagar i veckan ändå utom just i går då...;-)

FORZA TIK.......alltid, alltid.......

Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Dream Team: En gång ingen gång :) Jo lite skämmigt e det ju men sådant händer så sällan så man blir lite trött att alla skall förstora upp saker. Dock dom som kastade saker ner mot Wikegård när det skulle intervjuas borde åka ut med huvudet förw. Dom bör skämmas.

Vad har hänt i Scaninavium? Ett pappersflyg som seglat in :) Hehe nej så segt när saker skall kastas in men tror vi är förskonade från detta om man jämför med många andra arenor.
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7

mok: Så du tycker inte att det kan beskrivas som att man skämmer ut sig om man kastar in saker på isen? Det var ju inte EN flaska som slängdes in, direkt. Jodå, det har garanterat hänt värre saker tidigare, men att låtsas som att detta inte är nånting att ens ta notis om är väl bara fånigt.

[Här blir det mest liv för att det aldrig brukar hända]??                           Nej, säkert inte i Frölundaborg, då man väl i regel bara spelar ES-hockey där högst två till tre ggr/år. Nog har detta säkert hänt i huvudarenan Scandinavium tidigare..?

Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
mok: RIGHT ON... Tegelsten nästa gång :P
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Svanru: Publiken skämde ut sej? För att ett gäng flaskor hysstas in? SOm jag skrev tidigare tycker jag det är onödigt men värre saker har väll skett i andra arenor och gör det ofta. Här blir det mest liv för att det aldrig brukar hända. Nåja man skrattade iaf lite när jag tror det var Kristoffersson fick en pet flaska studsandes på hjälmen :)
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
ståpäls: Även om jag förstår varför folk kastar in saker så är det ruggigt onödigt. Dock handlar dej ju inte om en situation som du säger utan helt enkelt att Andersson var bedrövlig åt båda håll. Det visade publiken i slutet av matchen genom att skandera Dommar skandal när en Djurgårdare åkte ut..... kompensation så det skrev om det.
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
ståpäls:

Vad jag menade var att publiken har ju inte direkt blivit bortskämda med dåliga insatser och då kanske de låter sin frustration gå ut över domaren, jag tycker han var rätt ok ändå men han kan säkert bättre
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
mattias - 74: Nu vet jag inte vad du svarar på, jag talade om dom "goa gubbarna" i publiken.
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
ståpäls:

ja men de har ju sig själva att skylla, Vf spelade inte alls som man vant sig att se dem spela!
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
danoj: Ja jag måste hålla med dig danoj, ruggigt illa av Johnson... Går ofta för långsamt där asso.

Och vad är detta med att inte våga lossa bössan, SKJUT MER ! Och sen måste det ju finnas någon som kan ställa sig o störa framför kassen...

Affe är riktigt dominant, och som sagt, en hemma match till är inte dumt :)
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Svanru: I Timrå blev det ramaskri när en (1) tom pet-flaska kom in på isen vid ett slagsmål. Här regnade dom in för att domaren tar en utvisning. Riktigt pinsamt att inte kunna hantera en (tillfällig?) motgång.
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
VF förlora mot ett hockey bockey lag, hockey bockey lag, hockey bockey lag. VF förlora mot ett hockey bockey lag, hockey bockey lag, hockey bockey lag.

Kanske är bra att hålla matchtempot uppe till finalen i alla fall?

GULDET SKA HEM, GO VF GO!!!!
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
mattias - 74: Gött med 2 mål av Affe!! =)
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Dragan 2k:

Henke visade ju att han är mänsklig också! Inte i går han släpte in 4 mål ;)
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Dragan 2k: Första perren var ju helt klockren vad beträffar det defensiva jobbet för VF. DIF kom aldrig in på mål utan hamnade ute i sarghörnen hela tiden. Andra perioden inleddes på samma positiva sätt, men efter bara några minuter i mittenakten måste nåt ha hänt, för då börjar man slarva i nästan varje siutation. DIF kändes hungrigare idag och fick även grymt bra utdelning på sina chanser. Segern idag var väl inte rättvis, men då DIF nog borde vunnit senast så har väl rättvisa skipats på nåt sätt iaf.
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
danoj: Dålig skärpa. Det här är en match som vi gav bort. Är nog mest besviken på försvarsarbetet idag. Alldeles för tafatt i viktiga lägen.
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
danoj: Tyvärr skämde VF publiken ut sig hoppas det bara är en tillfällighet. Förlust i en match är inte allt i världen. Ni vinner nästa vi ses i finalen.
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Ajja, en extra hemmamatch på söndag å lite mer klirr i kassan, om man nu ska se något positivt.

Alfredsson matchens dominant, silka mål han gjorde!

Jonas Johnson ska åka hem å skämmas, sämst på plan, titta på situationen som föranledde DIF:s 3-3 mål...juniortakter!
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Nån som har någon koll på hur många djyrgårdare som kommer idag? Spelar egentligen ingen roll då de inte kommer höras när VF krossar djyrgårn...
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Lite gulligt ändå att norrmännen ställer upp för varann, de är ju ändå en grupp i minioritet.

Tre timmar kvar!
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
danoj: Han kanske limmar sig själv i plexit, norrmän har ju en förmåga att göra det!
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
heffe:

Idag får Djurgården ta golfsemester.

Hoppas även att Sami Salo eller Påhlsson limmar fjanten Toresen emot plexit så han fastnar där.

Mot final!
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Oh Herre jävlar... Min idé om att vara seg och ligga o halv sova hela dagen gick ju fett åt helvete.... Kom hem runt 3 tiden i går.... klockan är nu 9.11 och man är uppe pigg och lite små bakis.... Efter att ha hällt i sig enorma mängder sprit och öl i går, och haft riktigt roligt.

Nu är det ungefär 8 timmar till nedsläpp om jag räknat rätt och det känns som en Dif genomklappning.

Hörde några skrika FRÖLUNDA i baren igår... Jag gjorde det när jag satt vid ett av spel borden.... Någon som var där???

Ha en bra Fredag
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Vf chefen: Drick öl i dag mycke också, så är du seg och ligger o halv slumrar på sofflocket fram till 15 tiden och då är det dags att ta på sig "game-facet" och dra sig mot Borgen :)
Det är mitt råd, och man lever efter sina egna råd annars så kan man inte ge dom... Så ikväll blir det Diamond and Dogs, 3 för 1 :) Ha de gött gubbs

PS kanske ses där, alla som kommer dit kan ju skrika frölunda i baren så jag vet vilka ;)
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Danne_l: Du är välkommen. Jag har två bilar som behöver tvättas. Slänger in ett par öl i kylen åt dig redan nu....
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Danne_l: Slash skall ha bäst plats därför skall hon vara där 15 :) Men var det tajt sist så lär folk komma tidigare denna gången när dessutom dom flesta iaf är lediga på dagen. Jaja vi får se.
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Danne_l: haha, ok. Det var ju bra du sa det :)
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
slashpuppie:

Men dom öppnar inte förren 15:45.
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Vf chefen: vara där typ 15-15.30 så du får bra plats :)
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Vf chefen:

Tvätta bilen, typ 18 gånger.
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Tänk vilken j***a lång långfredag det kommer bli. Ledig från jobbet och behöva vänta till kl 17. Jag kommer ju gå upp i atomer under mina rastlösa förberedelser. Nån som har tips på vad man kan göra den dagen? Se guld dvd 4 gånger? Sträckläsa guldboken av Tomas Tynander? Har redan börjat vänta.
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
danoj: Blir nog 0-0 i nästa match. I sudden vinner givetvis VF.
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Danne_l:

8-1 !
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Klinth:

NU släpper det. Ett par baljor ramlar in, ut med Theodore och in med asplövet Wanhainen.

5-1!
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
mok: Detta blir väl den sista matchen nu då eller? Blir det ännu en tajt historia eller har luften gått ur Wikegårds Järnkaminer - Djävulens Järnkaminer?

Dessutom misstänker jag att grabbarna får höra ett och annat av Janne och Stephan. Mer Frölundadominans på hemmaplan och möjlighet att spela mer avslappnat med 3-0 i matcher.

Det slutar 3-0 till Frölunda!!!
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
slashpuppie: Jo dom kommer efter i situation efter situation o drar på sej korkade utvisningar. DIF är bra det skall man inte säga nått om men VF kan så mycke bättre. 20 minuter plåga till att börja med snart då....
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
danoj: Ja jag kan varken höra eller se matchen, men ser att Frölunda har en väldigt diger utvisingsstatistik...
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Överlägset sämsta matchen under slutspelet hittils från Frölundas sida, tom en spelare somRonnie Sundin tycker jag och åker runt och spelar alldeles för nonchalant!

Skärpning nu för f*n!
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Ikväll blir det säkert ännu en nagelbitare. Men som sann optimist och även med lite hjärna och mycket hjärta så tippar jag Frölunda som vinnare och att dom sen tar hem match 4 i Borgen ganska enkelt.
Vill skänka ett tack till Posten som såg till att jag fick min box i tid så nu ska det sittas ned i soffan med dricka å snacks tillsammans med Lasse Granqvist & L-G Jansson i Radiosporten å Canal+ på Teven. Hockeyn när den är som bäst (när det inte e live).

Kämpa på som senast så går Påskmusten snart ur Djurgårdskillarna. Snart bara Theodore som orkar stå emot i Djurgården och han kan inte ta allt det är en omöjlighet. Så där ja... Nu ska det laddas.

Frööö-luuuuun-daaaaaa
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Danne_l:

Ja det är ju det som är komiskt, att snubben är allvarlig :-)

Vid vinst ikväll avgör vi på fredag, garanterat.
Hoppas Theodore har en sämre kväll än sist i Göteborg, även om jag tycker att fler av avsluten han räddade var skott som kom mitt i magen på honom.
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Danne_l: Jag ser att det inte finns någon som vågat sig på att tippa på fjärde matchen ännu :)
Ingen som vågar gå händelserna i förväg??

Have no fear
Heffe is here !

8-1 till INDIANERNA !
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
danoj:

Tack gode gud, tänk om vi hade åkt dit för det nu. Då hade ju hela säsongen varit förstörd!

Jag fattar inte hur dom tänker på den där avdelningen. Han är alltså helt allvarlig när han skriver det, man blir ju rädd.
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
"Ett klargörande från 08 Hockey: Henrik Lundqvist har inte för stora benskydd. Om han hade haft det hade Frölunda fuskat sig igenom hela säsongen, vilket vi ändå kan vara överens om att de inte har gjort."

Tack gode gud...
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Frisco: Tänkte man kunde dra med en sådan även om det är +5 :)
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
mok: Om det skulle vara -28 grader så är det tvunget:-)
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Frisco: Hehe finns givetvis alltid undantag :) Får man ha med sej bandyportfölj då?
Kommentera


Sv: Semifinal 4:7
Frisco: Anledningarna är flera. Got Event som äger arenan säger att gräset inte skulle klara av de påfrestningar en isläggning ändå är. Dessutom skulle det kosta ganska mycket pengar att hålla igång kylaggregaten till isen.
Kommentera

Sv: Semifinal 4:7
Frisco: Diskussionerna har ju förts förut men tror inte många skulle vilja se en match utomhus idagsläget. Skulle dom bygga tak och fixa så man kommer närmre plan så vore det intressant. MEn så som det är idag så kommer man ju sitta längre från plan än vad man gör på topp etaget i globen :)
Kommentera

527996 · »