Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #711738

Sv: Rykten - Redan nu börjar silly season...
mangan: "Tygla ditt humör lite nu, tack"

- Ja pappa...

"Hade du själv gått tillbaka till en firma du jobbade för förr i tiden om du hade fått mer i lön av en annan firma, där du gör samma jobb?"

Jag hade gått till den firman för att där finns mina kompisar och där finns allt jag älskar. Men det är väl så att Acke inte tycker om sin stad Göteborg eller sina fans utan hellre väljer en konkurrent och kanske är med och sänker klubben som iaf borde finnas i hans hjärta. Jag tror inte Frölunda skulle erbjuda ett så dåligt erbjudande jämfört med LHC. Inte med tanke på hur bra Ackeström var under guldsäsongen. Men han gör som han vill.

Det här är ett forum. Alla har rätt till sin åsikt och det borde folk respektera. Jag blir förbannad när spelare väljer solklara konkurrentklubbar. Jag respekterar att ni tycker han gör som han vill. Visst gör han det. Men han har förlorat min respekt och mina sympatier. Nu är han lika mycket värd för mig som Steen.

Tycker ni jag är löjlig så är jag väl iaf mindre löjlig än vad blåvittfansen var när dom kallade en norrlänning för Judas när han valde Djurgården före IFK.
Kommentera