Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #711749

Sv: Rykten - Redan nu börjar silly season...
Linnea: Löjligt resonemang du har. Ska vi ta ner diskussionen på lekskole nivå så kan vi väl göra det. Men jag skulle nog däremot aldrig jobba utanför Göteborg.

Hade jag varit ishockeyspelare så hade jag spelat för klubben från min egen stad om jag fått chansen. Eller den klubb som satsade på mig som ung när jag kom fram om min egen stad eller moderklubb inte spelade i någon högre serie. Kolla på en sådan som Johan Hedberg. Han hade läge att kanske vinna ett SM-guld när det var lockout. Om han hade valt ett bra lag i serien. Men han valde istället att gå till Leksand och försöka hjälpa dom upp i Elitserien igen. Det tyder på stort hjärta. Jag hoppas spelarna som Frölunda slussat upp från juniorlagen väljer Frölunda när dom kommer hem. Hur hade du själv reagerat om till exempel Daniel Alfredsson eller Pebben och dom valt Färjestad eller Linköping. Hade du inte blivit arg då? Visst Acke kanske inte är världens bästa back. Men han är bra. Framför allt bra defensivt. Och säsongen som gick var det öppet dygnet runt framför Salo.

Men ha du din åsikt. Jag respekterar det. Men återigen. Jag kommer nog aldrig jobba utanför Göteborg. Och hade jag fått chansen att jobba på ett jobb där jag har kompisar och trivs för en lite mindre lön än på ett liknande jobb 27 mil bort. Så hade jag gjort det.

Så nu vet ni vad jag tycker. Jag vet vad ni tycker. Nu tänker jag inte fortsätta den här diskussionen. Jag tror inte Kellgren hade sagt nej till Acke.
Kommentera