Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #783185

Sv: Lillis, vara eller icke vara?
slashpuppie: Ok, även jag är lite förvånad över att det sett ovanligt virrigt ut i vissa matcher. Däremellan spelar ni ju helt godkänd hockey, för att inte säga bitvis riktigt bra. Det tar oftast något år att fasa in nya spelare, speciellt när dom ska ersätta en väloljad vinstmaskin. Trycket på de nya spelarna ska man heller inte underskatta, då dom ju har allt att förlora och i princip inget att vinna.
Ni spelade ju dessutom en bedrövlig hockey under hela försäsongen.
Även om detta inte gav ngn helt rättvisande bild av läget i laget, så var det nog ändå en liten fingervisning om att allt inte stod rätt till. Tror säkert att både Lillis och spelarna tog försäsongens insatser på stort allvar, men att man kanske trodde att det skulle ordna upp sig, när det väl gällde och spelet om poängen började. Tyvärr så verkade det som att seriestarten istället förvärrade problemen, och den onda spiralen var ett faktum.
Tycker annars att det är Kjellgren som ska bära det mesta av hundhuvudet, om nu ngn skall "hängas". Och som sagt: tränarens roll i dessa lägen är överskattad, utan det mesta hänger på spelarna själva och deras agerande.
Kommentera