Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #839087

Sv: Första gången?
audiblegiraffe: Ja, det blir sannerligen inte lätt, det är en sak som är säker. Jag påtade ihop ett litet spelprogram för de aktuella lagen i de kvarvarande matcherna. Frågan är om man ska räkna bort LHC ur den här striden nu? Jag gör det iaf. Såhär ser det ut:

Luleå 71 p.
Mora (h)
DIF (b)
Frölunda (b)
Brynäs (h)
Det räcker nog med två segrar på de fyra sista matcherna för Luleå. Det känns som att man borde kunna fixa det med två hemmamatcher kvar på programmet. Två tuffa lag iofs, men Luleå grejar det.

Djurgården 71 p.
Brynäs (b) (redan spelad. Vinst 3-1 för DIF)
Luleå (h)
Malmö (b)
LHC (b)
Har samma förutsättningar som Luleå. Fyra pinnar och man klarar sig undan kvalspel. Det borde man ha goda förutsättningar att klara av, då man är ett av de starkaste hemmalagen i elitserien. Har en match mindre spelad vilket gör att de måste vinna två av sina tre matcher för att ta de nödvändiga poängen.

Mora 70 p.
Luleå (b)
LHC (h)
MoDo (h)
MoDo (b)
Har ett riktigt tufft spelprogram framför sig. Å andra sidan så är Mora ett av de lag i den här tabellregionen med allra bäst dagsform. Det kan bli strid på kniven här, helt klart. Jag väljer att inte tippa hur det går i de resterande matcherna. Dramatik värre...

Skellefteå 70 p.
Färjestad (b)
Frölunda (h)
HV 71 (h)
HV 71 (b)
Har helt klar det i särklass svåraste spelschemat! Här skulle jag som SAIK-supporter vara livrädd! Nyckelmatchen, och kanske den enda möjligheten att klara sig undan kvalspel, är givetvis Frölunda hemma. Kan mycket väl få en och annan "gratispoäng av HV 71 i slutet, då tabellen för deras del redan kan vara klar. Synd och skam om det skulle ske, men liknande saker har ju hänt tidigare.

Frölunda 66 p.
HV 71 (b)
SAIK (b)
Luleå (h)
Timrå (h)
Ojoj, vem hade förväntat sig det här i september månad? Frölunda näst sist i elitserien, med blott fyra matcher kvar att spela. Som redan nämnts så har man en oerhört viktig match uppe i Skellefteå att fokusera på. Eller ja, de ska ju fokusera på de övriga matcherna med, men om man inte vinner den matchen i västerbotten så är det nog tyvärr kört. De har chans att ta poäng i Jönköping som jag ser det. Seger kan bli tufft, men klar poängchans. Man vinner både mot Luleå och Timrå på hemmais. Motivation går alla gånger före klass i det här läget.

Kommentera