Golf

757 inlägg · 43 ämnen

Inlägg #1981949

Sv: Golf i allmänhet...
Tänkte försöka få igång golftråden. Hoppar fram till 2019 och att Tiger vinner US Masters igen. Imponerade och kul att han är tillbaka som majorsegrare. Dessutom så visade han bra form året innan i British Open. Han hade tyvärr svårigheter under US Open 2019 på svåra Pebble Beach (21:a) och även på Bethpage under PGA mästerskapet. Men tror han vinner en major till rätt snart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Golf i allmänhet...
Nu kör de uppvisningsmatcher istället för tävlingar på Europatouren eller PGA. Såg mycket fram emot Nordea Masters men blir väl tyvärr nästa år. Alltid bra drag när det är 25000 åskådare per dag. Uppskattar och försöker se på plats om det är Nordea tävling på Barsebäck eller på PGA i Bara för då har jag ju hyfsat kort pendling till tävlingarna.

Tänkte beröra lite kring gamla, nya eller renoverade banor som är intressanta för golfnördar som ville ha en superupplevelse. Österåker har Stenson renoverat och är nu troligen i toppskick, en mästerskapsbana. Ullna och Bro Hof får därmed konkurrens i 08 området. Likaså gjorde Barsebäck en renovering för några år sedan och ser nu helt klart Nice ut. Sedan är ju även PGA, Vasatorps TC och Hills riktigt bra och kul att spela om man bor söder om Götet. Fulke har renoverat Kalmar och Åhus GK och det vore kul att testa dessa banor.
Kommentera