Hammarby IF

319 inlägg · 49 ämnen

Ordning!!

377817 · » Till forumet


Sv: Ordning!!
Frisco: Dom gjorde ju inte det förra året, så om dom gör det i år så hoppas jag att dom är 2:a, med Bajen före sig.

Men Skellefteå är ju "lappar" eller "skoterraggare". Det är allt norr om Upplands-Väsby :-)
Kommentera

Sv: Ordning!!
hockeymogulen: Naturligtvis är det bra för Hammarby att vinna mot Skellefteå borta. Inlägg på två rader varav den ena är [jävla skönt att knäppa de där lappgubbarna] anser jag hör hemma i sandlådan och inte i denna gästboken.

Före serien startade var Skellefteå det laget som skulle gå genom serien utan problem men det har visat sig svårare än så. Vinsten mot Skellefteå borta var STOR.

Mora har överraskat stort. Håller de hela vägen?
Kommentera

Sv: Ordning!!
Frisco: Men om man skriver inlägg som handlar om hockeyn är det ju svårt att förstå att dessa styks, för de innehåller ju något som rör i detta fallet hockeyn. Mitt senaste inlägg att jag tycker det var så jävla skönt att Bajen spöade "lapparna" t.ex, vart tog det vägen? Att slå Skellefteå borta torde vara bland det svåraste man kan ta sig an i denna serie. Sen att dom heter AIk gör ju det hela inte sämre.
Kommentera

Sv: Ordning!!
Belix: Man kan ju försöka i alla fall.
Man får naturligtvis ha överseende med vissa inlägg som sker under exempelvis matcher.
Tack:-)
Kommentera

Sv: Ordning!!
Frisco: Det var ord och inga visor det Frisco. Men håller med dig en gästbok blir mer läsvärd om inläggen i boken innehåller substans och är välformulerade.
Men jag är tveksam till att du når upp till dina önskemål. Vi hockeysupportrar hinner inte alltid tänka till innan vi skriver.
Lycka till med ordningen *s*
Kommentera

Ordning!!
Nu tycker jag att det ska bli lite bättre ordning i denna hockeygästbok.

-Skicka inte inlägg med endast ett ord eller en mening typ: -Jaaaa. -Ok då. -Håller med, eller liknande utan försök få till en lite bättre diskussion.
Tänk lite på språket också. En mening börjar med stor bokstav och avslutas med punkt. Ett namn har alltid stor bokstav först, såväl i för som efternamnet.

Klart man kan skicka korta inlägg men gör det endast om ni har en tanke bakom det hela.

MVH Frisco
Kommentera

377817 · »