Välkommen till HockeySnack

HockeySnack (HS) är en mötesplats där vi snackar hockey i allmänhet och svensk hockey i synnerhet. Bli medlem, välj ditt lag och börja snacka! Vi har nu 7466 medlemmar som skrivit 1601929 inlägg i våra forum.

Alla inlägg

1 ·

Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


MoDo Hockey > Sv: Silly season
modomille: Molin kan nog bli en helt ok center men vi behöver mer än en ok center om vi ska upp. Men det verkar som många tycker att det är helt ok att harva bland skitlagen i mitten av Allsvenskan
Röymark har gjort ca 15 poäng per säsong och nästan alltid legat på minus i plus minus statestiken. Att vara nöjd med det istället för en toppcenter som man kan begära minst 40 poäng av, får mig att undra hur många verkliga modoiter finns det egentligen på det här forumet. Ni förstår väl att sponsorer, spelare som vill gå på hockey gym och fans utanför Ö-vik kommer att minska ju fler år som vi spelar på den här nivån.
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
ivandrago: Kommer bli mycket kommentarer angående detta beslut men men jag gillar hur dom har tänkt. Vi fick in en riktigt rutinerad forward som faktiskt kommer göra poäng också. Och Molin får mer förtroende och det kommer bara hjälpa han att växa.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
modomille: Tycker Modo överskattar C sidan igen
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
S-vikaren:
Tror Molin kommer bli riktigt bra som center, bra på att hämta puck för att ta in i zon...
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
modomille:
Viskade om Molin i särkis öra :) han lyssnade
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Confusius: TILL ALLA SOM INTE KOMMER KLICKA PÅ LÄNKEN!! Emil Molin kommer spela center och Röymark ytterforward.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors: Jaha nu var jag lite sent ute med min lista. Jag tycker fortfarande att vi behöver en topp center. Röymark är ju ingen poängspelare. Utan en toppcenter blir det kanske topp 5 i HA men inget SHL spel nästa år. Besviken.
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Här är mina tio intressanta centrar.
Rob Schremp
Kevin Goumas
Mikael Johansson
Jamie Johnson
Colby Genoway
Jeff Taffe
Kyle Wilson
T.J Hensick
Peter MacArthur
Brandon MacLean
Kommentera


MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
S-vikaren: Röymark har alltid varit en liten favorit så ska bli kul att se han i Modo 👍.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Martin Röymark Modo. Blir ingen center. Molin kliver in i mitten och centrar sin kedja. Molin är stark med pucken och borde kunna passa som center. Eller vad tycker ni? Dock lär han få träna på att teka i sommar.

http://www.modohockey...o0-4ij6i1/
+2
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Vuollerim: Känns som Joel likt Ragge i Dif har en helt annan regelbok. Kul med Joel som är en profil men saknar speeden helt i spelet.
En som ska gröta framför mål & teka men sen är det seeegt, minns Ragges sista år i Dif, var 172717 hakningar och interferens per match som ofta bara gav 1-2 utv/match.
+1
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Övrigt
Jo jag brukar slöläsa luleåbloggen Dragskott ibland i brist på annat eller för att få sig ett gott skratt.
Senaste fadäsen är deras ranking av forwards i SHL.
Pajasen John Wikberg som sköter clownbloggen tolkar jag får för sig det fanns andra intressenter än Qatar av Niklas Olausson. Inte nog med det han har mage ranka klappsluta "Ola" som nummer 8!
Lite snabbt hittar då jag minst 3-4 forwards i varje lag som jag skulle valt före "Ola".
Om jag var sportchef i AIK hade jag tackat nej till slowmo -ingen i AIK vill jag byta ut.
Imorrn väl kommer topp 5 och om vi bara tar AIK borde listan se ut ungefär.
1.Jocke L
2.Möller
3.Bud
4. Pär L
5. Matt Anderson
6. Aaltonen
7.Clark
8.SlöOla
9.Lasch
10. Tedenby
Då saknas alltså resten av SHL!
Dragskott -skämtbloggen som drivs av clownen John.
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
hanzon: Skrev att han tydligen skall vara klar för Pantern. Så då blev inte han heller intressant. Och skulle han inte vara klar för Pantern så tvivlar jag faktiskt på att det vore ett namn för Modo. Han är knappast en spelare som man väntar 2månader med att signa.
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
hanzon: Vi behöver bättre än så
Kommentera

Brynäs IF > Sv: CHL - CHAMPIONS HOCKEY LEAGUE
tjugo8: Nice. Hur gör folket? Vi tar en weekend från tors-mån i Krakow. Vi måste dra ihop gänget o ta ett par öl innan match...?
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Varför inte Sebastian Strandberg, 25, center?
Kommentera

Brynäs IF > Sv: CHL - CHAMPIONS HOCKEY LEAGUE
Anssi19:
20 platser bokade just nu enl siten, gissar på minst dubbla
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
ivandrago: Öa har världens scoop.
http://www.allehanda....-marknaden
De listar 10st spelare som fortfarande finns på marknaden och som enligt dem kan dyka upp i HA.
Känslan är dock att de klickat på Free Agents och sedan slumpat fram olika spelare. Den enda som var center och då kunde ha varit intressant för modo är Strandberg. Och han ska ju vara klar för Pantern. Resten är en blandning mellan buh, bäh och kanske. Ser inte många förvärv som HA fansen skulle ljubla över förutom något enskilt fall.
Men då det är från mittmedia så får man kanske leva med att allt inte har Modo i fokus.
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Övrigt
Han har det int lätt n Börje Gnestadius. Trump kör ju sitt Twitter mitt i natten, och Börje kör med sitt repetativa adhd-tugg.

Det man kan trösta sig med är det hockeymässiga. Dynastiernas dynastiförening är bäst på det mesta, Qatar är sämst på allt. Åker de ur i år går de miste om de nya TV-pengarna och då blire svårt.
+2
Kommentera

Brynäs IF > Sv: CHL - CHAMPIONS HOCKEY LEAGUE
tjugo8: Tackar. Någon som har koll hur många vi blir?
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Powerfade: Ja, visst var det snyggt! Men ingen anledning att smutsa ned väggarna hemma - speciellt som målgruppen inte läser där. Målgruppen består alltså av trenne apmonster och sedan de fick reda på att Aplaget som klev upp i Elitserien bestod av köpespelare till 83% har vi fått käft på deras tugg om "köpespelare". Så i syfte att uppnå en verkan för en verkan mot framtida skitsnack från de tre vidundren i frågan, trummar jag in "skammens lista" högst upp på detta klotterplank nu under sommaren när ändå väldigt lite händer av hockeyintresse.

"Laces out" för dig som det inte riktas till. Men "up your monkey-ass" för tre apmonster som en gång för alla förlorat tugget om köpelag:-)
Uppladdat:

450x299-treapor_21.jpeg

+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
ivandrago:
Då är det klart med sändningar från våra t-matche
Timrå 11 augusti mittmedia
SCA - cupen Mittmedia förutom Löven hemma då är det Modo Channel.
Luleåmatchen sänds på Cmore
Saikmatchen har jag inte hittan nåt om.
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
hanzon: Är tydligen klar för Pantern enligt MrMadhawk
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Men vad härligt nu fick du med det igen. Det skulle inte förvåna mig om du har det skrivet på väggen hemma. Lite "Laces out" känsla blir det ;-)
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Powerfade: Tack för synpunkter, som jag kommenterar nedifrån.

• "Om detta är Luleås "värdegrund"..."

Nej, detta är inte Luleås "värdegrund", har aldrig varit och kommer aldrig att vara. Det förvånar mig att du inte hade koll på det, men nu vet du bättre.

• "...som man tjockskalligt vägrar vika från..."

Trist att se dig argumentera på det sättet. Först inleder du med en om-villkor - som alltså är komplett felaktigt - och sedan följer du upp utgående från att det var korrekt och använder det som stöd för att stapla förolämpningar "tjockskalligt vägrar".

• "...så förstår jag varför det i princip är tomt i taket i er arena."

Hmm. Det är alltså ett försök från din sida att håna Luleå Hockey? En s k vendetta transversale eftersom det inte är Luleå Hockey du är ute efter utan undertecknad men fixar inte att komma åt mig så du hoppar på något annat i syfte att irritera mig. Ja, så kan man ju uppföra sig om man är lagd åt det hållet. Själv brukar jag hålla mig till saken i stället.

Ditt "hån" synes handla om att Luleå bara blivit svenska mästare en enda gång? Jo, det tycker vi Luleå Hockey-medlemmar förstås är tråkigt.

Men är svenska mästerskap det enda saliggörande? Det tycker jag inte. Se på sparkbollens Hammarby som likaledes endast har ett enda svenskt mästerskap men är lika älskat ändå.

Luleå har dock tillhört högsta serien i hockey-Sverige sedan 1984 och förbereder oss nu för vår 34e säsong i denna serie. Utan att någonsin ens behövt kvala oss kvar. Kollar du in maratontabellen för Elitserien SHL från 1984 och framåt finner du att den toppas av Warulfven före Luleå Hockey, fram till senaste året då HV passerade oss, och där har du fakta som indikerar sportsliga framgångar även om antalet SM-tecken är begränsade. Plus att vi vunnit euroepiska mästerskap förstås.

• Vidare talar du om ambition vs. verklighet.

Gissningsvis försöker du "upplysa" mig om att Apan har en ambition" men anpassar sig efter verkligheten?

Nja, förhoppningen att kunna ha många spelare från "egna bygden" har naturligtvis alla lag - Frölunda 2000-2010 undantaget - av såväl ekonomiska skäl som för att förstärka den lokala förankringen och stödet. Och till det lägger man att rekrytera spelare utifrån efter vad man har råd med för att nå sportsliga mål som t ex att hålla sig kvar i Elitserien SHL och eller slåss om Gludet.

Men i Apans fall skrivs denna "förhoppning" om till att representera verkligheten. Man påstår att man spelar med en majoritet spelare från egna bygden, även om man är tvungen att definiera om egna bygden hur många gånger som helst för att låtsas uppfylla detta- "Egna bygden" blir "egna led" blir "egna produkter" blir "har Ap-bakgrund" och så vidare i det oändliga, för att påstå något som inte är sant. På så sätt inbillar Apan sig att det stora antalet talanger och utbildade spelare man snott åt sig under åren från i fösta hand Umeå men också Övik och Norrbotten ska kunna mörkas in i "egna bygden".

Detta trixande med sanningen leder därefter till att maligna supportrar som apmonstren på snackets apsida i tio år suttit och påstått att Apan alltid spelar med en majoritet från egna bygden medan andra lag hånas som "köpelag" fulla av "köespelare" som apmonstren vidare förklarar vara "undermänniskor".

Med detta som bakgrund är det förstås synnerligen intressant att särskåda var spelarna som lirade i Apan när de tog sig till elitserien kom ifrån. Och notera nu särskilt att detta vara bara några år efter att Apan formulerat sitt handlingsprogram där man tydligt markerade att 5 av 10 spelare ska komma från egna bygden, vilket definierades som Skellefteå och norra Västerbotten (vilket i princip blir samma sak när norra delen av landskapet Västerbotten faktiskt utgörs av Skellefteå kommun). Just det. Det var ingen flummig "ambition" utan ett tydligt handlingsprogram!

• "Jag menar man kan ju inte vara nog tydlig när det gäller såna scoop."

Det har du helt rätt i! Bra att du tog upp det! Jag förstår att du vill att jag är tydlig om detta, så för att tillfredsställa din uttalade önskan...

Här har vi laget som tog Apan till Elitserien 2006; Apan som beslutat att 5 av 10 spelare skulle komma från egna bygden:

KÖPESPELARE
1. Köpespelare från USA, Mark Busenberg
2. Köpespelare från USA, Brett Harkins
3. Köpespelare från USA, Jeremiah McCarthy
4. Köpespelare från Tjeckien, Libor Prochazka
5. Köpespelare från Tjeckien, Daniel Branda
6. Köpespelare från Österrike, Daniel Welser
7. Köpespelare från Kiruna, Andreas Hadelöv
8. Köpespelare från Kiruna, Fredrik Krekula
9. Köpespelare från Boden, Johan Norberg
10. Köpespelare från Boden, Fredrik Öberg
11. Köpespelare från Arvidsjaur, Fredrik Lindgren
12. Köpespelare från Umeå, Per-Anton Lundström
13. Köpespelare från Umeå, Daniel Sondell
14. Köpespelare från Örnsköldsvik, Magnus Wernblom
15. Köpespelare från Örnsköldsvik, Anders Söderberg
16. Köpespelare från Örnsköldsvik, Fredrik Bergquist
17. Köpespelare från Gävle, Patrik Rönnqvist
18. Köpespelare från Stockholm, Nicklas Dahlberg
19. Köpespelare från Stockholm, Andreas Falk
20. Köpespelare från Stockholm, Andreas Paulsson
21. Köpespelare från Stockholm, Johan Åkerman
22. Köpespelare från Arboga, Mikael Bohman
23. Köpespelare från Mariestad, Per Helmersson
24. Köpespelare från Nybro, Pontus Petterström

BYGDENSPELARE
1. Bygdenspelare, Mikael Petterson*
2. Bygdenspelare, Mikael Brancalion*
3. Bygdenspelare, Alexander Sundqvist*
4. Bygdenspelare, Johan Ramstedt**
5. Bygdenspelare, Thomas Larsson**
De tre första sparkades direkt och fick inte spela i Elitserien, de andra två sparkades någon säsong senare. Och alla ersattes de av KÖPESPELARE.
Uppladdat:

450x253-thumb460-2.jpg

+1
Kommentera


Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Bra att du tog upp det igen. Jag menar man kan ju inte vara nog tydlig när det gäller såna scoop. Man måste lära sig att skilja på ambition och verklighet. Man KAN alltså ha en AMBITION att ha minst hälften av spelarna från bygden. Men om verkligheten inte gör det möjligt? Ska man då "stå vid sitt ord" och riskera att de sportsliga framgångarna uteblir? Om detta är Luleås "värdegrund" som man tjockskalligt vägrar vika från så förstår jag varför det i princip är tomt i taket i er arena.
+2
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Skrubben: Örebro behöver lite handikapp. Enda anledningen jag kan se ;-)
Kommentera

Brynäs IF > Sv: CHL - CHAMPIONS HOCKEY LEAGUE
Anssi19:
Tråden o biljetterna
K är vår sektion
+1
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Skrubben: Äsch, jag förstod sin poäng. No hate. Skulle jag kunna ändra så hade jag... Men ja, biljetter?
+1
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Skrubben: Vet faktiskt inte vad jag ska göra med den informationen du precis skrev, har det med biljetter att göra? Missade jag något kanske?
+1
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Skrubben: Vad har det med saken att göra?
Kommentera


Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Anssi19: Hehe. Ditt namn Anssi19 känns lite "outdated" i dagsläget 😜
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Sådär. Allt bokat till Krakow. Någon som vet något angående matchbiljetterna? De ska köpas via krakows hemsida....? Eller får Brynäs några biljetter?
+3
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
MorganaLefaey: Det känns som only endless time remains tills vi får reda på vad som står i the secret doctrine. ;)
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Inkazar: Ja klokt sagt men klart man är lite oroad... Men om det skulle vara så att både Gunderson och Bertilsson sticker så vet jag ju en intressant spelare vid namn Adam Boqvist man skulle vilja se ta en plats i truppen! Man får se det lite positivt i alla fall!
+5
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
MorganaLefaey: Den jag kommenterade var Mikael Ruohomaa. Jag tror inte heller på Tommi Paakkolanvaara.
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Powerfade:
Stort tack för upplysningen, Powerfade! Det hade jag ingen aaaning om, men när du nu påpekar det inser jag förstås att ALLA känner till att det bara är tolv dagar kvar innan Apans första istträning, på Folkets Parks stora scen, synnerligen seriöst.

Utmärkt att du berättade det, så slipper jag påminna igen om de tolv dagarna. Jag hör förstås av mig igen när det bara är elva dagar kvar så att ingen missar det.

Men när det nu är avklarat, vad ska jag då tjata om? Vad kan det finnas, som folk vill veta, men inte känner till? Hmm...Nu har jag det!

Som alla vet lovade Apan dyrt och heligt att alltid ha minst 5 av 10 spelare från BYGDEN i representationslaget. Och här har vi laget som som tog Apan till Elitserien 2006:

KÖPESPELARE
1. Köpespelare från USA, Mark Busenberg
2. Köpespelare från USA, Brett Harkins
3. Köpespelare från USA, Jeremiah McCarthy
4. Köpespelare från Tjeckien, Libor Prochazka
5. Köpespelare från Tjeckien, Daniel Branda
6. Köpespelare från Österrike, Daniel Welser
7. Köpespelare från Kiruna, Andreas Hadelöv
8. Köpespelare från Kiruna, Fredrik Krekula
9. Köpespelare från Boden, Johan Norberg
10. Köpespelare från Boden, Fredrik Öberg
11. Köpespelare från Arvidsjaur, Fredrik Lindgren
12. Köpespelare från Umeå, Per-Anton Lundström
13. Köpespelare från Umeå, Daniel Sondell
14. Köpespelare från Örnsköldsvik, Magnus Wernblom
15. Köpespelare från Örnsköldsvik, Anders Söderberg
16. Köpespelare från Örnsköldsvik, Fredrik Bergquist
17. Köpespelare från Gävle, Patrik Rönnqvist
18. Köpespelare från Stockholm, Nicklas Dahlberg
19. Köpespelare från Stockholm, Andreas Falk
20. Köpespelare från Stockholm, Andreas Paulsson
21. Köpespelare från Stockholm, Johan Åkerman
22. Köpespelare från Arboga, Mikael Bohman
23. Köpespelare från Mariestad, Per Helmersson
24. Köpespelare från Nybro, Pontus Petterström

BYGDENSPELARE
1. Bygdenspelare, Mikael Petterson*
2. Bygdenspelare, Mikael Brancalion*
3. Bygdenspelare, Alexander Sundqvist*
4. Bygdenspelare, Johan Ramstedt**
5. Bygdenspelare, Thomas Larsson**


Hmm, jag har svårt att få det till att 5 av 10 är från bygden. I själva verket är det ju 5 av 29. Men det är säkert bara en felräkning. Så kan det gå när man räknar på kulramar utrustad för de med sex fingrar.
Uppladdat:

450x253-thumb460_0.jpg

+1
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Inkazar: Konstigt dock att man flyttade en match mot Örebro som istället ska spelas under OS. Någon som vet varför?
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Skrubben: Bengtzen är en klok man. Inget att oroa sig över nu.
Skulle det bli "värsta tänkbara scenario" skulle jag vara stolt om 6 brynäsare var med i OS! 👍
+1
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Bra då har man hittat en till anledning att hata dom lite extra.
+6
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Inkazar: Fhc har förlängt med Lundqvist till 2020 och Rönnberg till 2022... Vad tror ni om det?
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: dom kan få tävla hur mycket dom vill. Hjälps inte för den truppen är svag.
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Westerholmarna snackar om FHC. "Det tävlas mycket mer här."

... Jaha.
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Från Hörnefors: Tycker personligen att han producerade för lite poäng när han var i Leksand för att jag skulle sitta och hoppas. Men visst är det ett plus att han spelat i landet och i ligan förut. Drömmer fortfarande om både Deschamps och Goumas. Spelar ingen roll om de skrivit på för andra lag eller att Modo gått ut med att det endast är 1 center som skall in. Total förnekelse.
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Du tjatar vidare..ALLA som har intresse vet om detta för länge sen.. Vad är DIN värdegrund?
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu är det länge sedan vi särskådade hur Apan - som dyrt och heligt lovat att alltid ha minst 5 av 10 spelare från BYGDEN i representationslaget - satte ihop truppen som tog Apan till Elitserien 2006:

KÖPESPELARE
1. Köpespelare från USA, Mark Busenberg
2. Köpespelare från USA, Brett Harkins
3. Köpespelare från USA, Jeremiah McCarthy
4. Köpespelare från Tjeckien, Libor Prochazka
5. Köpespelare från Tjeckien, Daniel Branda
6. Köpespelare från Österrike, Daniel Welser
7. Köpespelare från Kiruna, Andreas Hadelöv
8. Köpespelare från Kiruna, Fredrik Krekula
9. Köpespelare från Boden, Johan Norberg
10. Köpespelare från Boden, Fredrik Öberg
11. Köpespelare från Arvidsjaur, Fredrik Lindgren
12. Köpespelare från Umeå, Per-Anton Lundström
13. Köpespelare från Umeå, Daniel Sondell
14. Köpespelare från Örnsköldsvik, Magnus Wernblom
15. Köpespelare från Örnsköldsvik, Anders Söderberg
16. Köpespelare från Örnsköldsvik, Fredrik Bergquist
17. Köpespelare från Gävle, Patrik Rönnqvist
18. Köpespelare från Stockholm, Nicklas Dahlberg
19. Köpespelare från Stockholm, Andreas Falk
20. Köpespelare från Stockholm, Andreas Paulsson
21. Köpespelare från Stockholm, Johan Åkerman
22. Köpespelare från Arboga, Mikael Bohman
23. Köpespelare från Mariestad, Per Helmersson
24. Köpespelare från Nybro, Pontus Petterström

BYGDENSPELARE
1. Bygdenspelare, Mikael Petterson*
2. Bygdenspelare, Mikael Brancalion*
3. Bygdenspelare, Alexander Sundqvist*
4. Bygdenspelare, Johan Ramstedt**
5. Bygdenspelare, Thomas Larsson**
De tre första sparkades direkt och fick inte spela i Elitserien, de andra två sparkades någon säsong senare. Och alla ersattes de av KÖPESPELARE.

Ja, där ser man vad Apans värdegrunnnnd innebär. Vad ett dyrt och heligt löfte från Apor står för.

En s k Apsanning, alltså. Eller - som vi andra kallar det - en komplett lögn.

Men hockeyns svar på Bagdad Bob - Apan - ruskar på huvudet och presenterar alternativa fakta: "alla våra spelare har bakgrunnnnnnd i Apbygden!". Amerikanen Busenberg hade exemplevis observerats när han tjackade en tunnbrörulle med räksallad på torget i Apschtaan förmiddagen innan hans första match. Det är vad vi kallar en rejääääl bakgrund i bygden!

Jahaja. Logik, a la Apor.

Och om bara 12 dagar smäller det - första ISTRÄNINGEN för laget den 8 augusti och var? Jo, på Folkets Parks stora scen.

En apsanning. Igen.
Uppladdat:

450x299-treapor_20.jpeg

+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Icing-Ove:
Va inte det Micke Johansson;)
+1
Kommentera


1 ·