Välkommen till HockeySnack

HockeySnack (HS) är en mötesplats där vi snackar hockey i allmänhet och svensk hockey i synnerhet. Bli medlem, välj ditt lag och börja snacka! Vi har nu 7663 medlemmar som skrivit 1601929 inlägg i våra forum.

Alla inlägg

1 ·

Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Timrå IK > Sv: Silly Season 2018/2019
Sputnik: det har du rätt i sputnik.
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Idbyn:
Sylwanders lön var mellan 40-80tkr månad i Rögle. Såg att han fick 18400 i böter, sved nog rätt rejält särskilt om han låg kring 40-50.....
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Sawchuk: Intressant läsning, visste att du satt på en hel del😁. Det känns som att dagens MODO (senior) saknar spelare med karaktär, nu är det ju många utifrån men tror du kravbilden skiljer mot andra klubbar, att det är lite bekvämare, mysigare i Modo?
Känner du att det hänt nåt inom Modo eller kör dom på i samma hjulspår? Man försöker tänka positivt, att nån gång måste det ju komma in nån vettig människa som vänder detta sjunkande skepp men det är svårt. Vad ser du som det viktigaste dom måste göra med föreningen, för att ens kunna ha en chans att inom inte allt för många år kunna ta sig tillbaka där dom hör hemma?
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Rytter:
Ja men det blir ju inte meningsfullare och jämföra såvida man inte vet uppgifterna spelare si tar 500tkr men kan tjäna allt mellan 300 -1,300 osv . Sen har jag snappat att man kan få en sign-on bonus om man är baserad utomlands som inte räknas in i bötesbeloppet, så Rahimi kan ha fått en signon som inte räknas in i bötesbeloppet. En del utländska stjärnor har misstänkt låga böter.
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
ivandrago:

Ja årsredovisningen är det bästa. Men det går ju inte enligt yoda eftersom Växjö fifflar och betalar ut via andra bolag enligt honom. Så det är väl bara 50% av den verkliga budgeten som syns där.
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
ivandrago:

160-200 tkr i månaden på rahimi alltså.
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
ivandrago:

Jo jag skrev ju detta om avsättningar och att de inte är med. Jimmie tog ju bara ut ca 1m av sina minst 3.6m i årslön.
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Rytter:
Rahimi har varit avstängd det senaste året så hans lön är en enkel match. Sen blir väldigt spekulativt att använda SKV uppgifter, någon kanske sätter av halva lönen någon inte alls, det blir bara gissningar. Gör en djupdykning i klubbarnas årsredovisning ist.
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Idbyn: På Juniorsidan tycker jag man är helt fel ute, förstå mig rätt. Alla som kommer in på Modos hockeygym är duktiga hockeyspelare för sin ålder men min personliga åsikt är att alla spelare de senaste åren är stöpta i exakt samma mall.

Alla är ungefär lika långa, lika snabba, lika starka, lika tunga. Alla är ok med puck och har fina grundskills, det ser snyggt ut då dom åker runt koner. Alla har haft en ganska fin resa fram till hockeygym, stjärnor i sina lag, legat långt fram i skytteligor på småcuper och har fått vara lite småpåvar.

Att Modo kan plocka in sådana spelare ger såklart framgångar på juniorsidan men hur många kommer att vara beredda att göra det där extra för att ta sig hela vägen?

Jag tycker Modo har gjort det lätt för sig.

Jag vet att fler och fler klubbar tittar efter andra värden numera och skiter i om killen dom tar in spelat i ett U16 eller U17 landslag, klubbarna vill se bortom detta.

Personligheter, vem har åkt 10 mil tur och retur till träningarna hela uppväxten och tycker fortfarande hockey är det roligaste som finns, vilka klarar sig på högsta nivå trots att dom är sena i puberteten eller små. Vilka lever på speluppfattning och vilka lever på tidig fysisk och koordinatisk utveckling, vilka behöver mamma och pappa för att driva sin dröm, vilka är beredda att offra allt, vilka bryr sig mer om sina lagkamrater än sig själva. Vem är bäst när det gäller, vem är elakast, vem kan krypa under skinnet på motståndare, det finns tusen frågor att ställa.

I dessa frågor man hittar man framtidens seniorspelare.

Många av våra gamla "stjärnor" skulle idag aldrig kommit in på Modos Hockeygymnasium, dom skulle inte passat i mallen.

Som sagt det är lätt att plocka i hop ett bra J18 lag från ett gäng femtonåringar men det är ohyggligt svårt att plocka ihop ett bra seniorlag från ett gäng femtonåringar.
+1
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

Ja ni har bättre spelare som dessutom är billigare än Växjös.

"vi är ett bättre lag med högre högstanivå"
"Vår spets tycker jag definitivt är bättre men även 2-3 linorna" - Ok så 3/4 av lagets forwards är bättre än Växjös.

Om man anser att ett lag är bättre och med en högre högstanivå så har man väl i grunden ett bättre lag eller hur tänker du?

Absolut inte blind av hat, däremot otålmodig mot skitsnack som du kommer med.

Du kan ju aldrig backa upp något tyckande och utveckla resonemang, utan kasta ur dig massa påståenden, som ofta är helt galna.

"Vi är i grunden ett bättre än Växjö", "spelar vi som vi kan är vi en nivå bättre än Växjö","Vi är nertränade", "Arvidsson är bästa svensk i NHL".

Hur många nomineringar har Arvidsson i år? Hedman är nominerad till Norris iaf, märkligt att inte bästa svensken i NHL har en nominering än eller?

Har ju sagt att du är välkommen till Modoboken, bara in och skriv. Behöver din kunskap för att höja nivån där.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Musik
hockey_21:
Trist som f-n. En uppstickare..
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Rytter:
Vilket inkomstår gäller för Växjös spelare? Tänk på Rahimi och Lundberg spelade utomlands och inte bott i Sverige hela året. Troligtvis kortare än halva.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2018/2019
Sune: Ja trots allt patRask i Modos forum..
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
Zzz:

Precis som Brynäs har med Lucas Carlsson, Linus Ölund, Jesper Boqvist och Samuel Asklöf då.

Varav två fick så pass bärande roller att NHL-klubbarna vill ha över dem. Så nej, jag ser inte vad du är ute efter för logik.

Saiks motsvarighet till Mannberg och Nilsson bör väl vara Hetta och Pettetström.

Motsvarighet till Caporusso kan väl ha varit Emil Pettersson eller Andrew Calof eller Morgan Ellis, som man valde att inte satsa på, för att sen göra toksuccé i Växjö
och FBK som satsade på dem.

Även Saik har gjort mindre bra affärer. De kom trots allt inte så många poäng före Brynäs. Ifjol rök de i kvartsfinal mot samma lag som Brynäs slog ut i semin.

Den stora skillnaden mellan Saik och Brynäs ligger inte i hur de använder juniorer eller deras tredje eller fjärdekedjor. Det är att Saik hade en förstakedja med Möller, Lindholm och Lindström. Samt Bud Holloway och Ortio i mål.
+1
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:

Sa jag att ni hade samma lönekostnader? Ville bara visa på att ni inte har en speciellt billig trupp som du vill ge sken av.

Hörde ingen här klaga när ni bjöd sjuka summor för Zackrisson så att han valde er före LHC. Men då spelade inte löner så stor roll kanske.När ni köpte in Pessonen hörde man mer kommentaren "kvalitet kostar" och då spelade inte så stor roll heller.

Tänk att när ni värvar så gör ni det gratis och spelarna vill dit för att utvecklas,när andra klubbar värvar spelare ni vill ha eller behålla är det alltid pga hög lön. Har du aldrig tänkt att det är omvänt just nu, spelare som eran egen Arvid Lundberg vill till Växjö för att det är en stabil klubb med sveriges bästa tränare och en titelutmanare?

Här kan du ju se lite själv:

En del av spelarnas lön eller sign on-bonus kan ha placerats i fonder, pensioner eller liknande och därför visas det inte i den taxerade inkomsten, enligt skatteverket.
Exempel (och tänk på att detta är bara vad dom tagit ut i lön inte placeringar).

Billiga Henrik Hetta från fjärdefemman – Forward 861 838 kr
Billiga Adam Pettersson – Forward 813 236 kr
Billiga Pontus Petterström – Forward 907 952 kr
Billiga Jesper Olofsson – Forward 738 540 kr

Här är du några exempel från Växjö du nämner som dyra.

Dyra Martin Lundberg som Växjö bjöd så mycket för – Forward 311 756 kr
Snuskigt dyra Daniel Rahimi – Back 444 998 kr
Äckligt dyra Arvid Lundberg som Växjö gav en monsterlön så han valde bort er– Back 515 956 kr

Svårt att jämföra men kollar vi vad spelarna sätter av efter vad vi vet och tar Ericsson som exempel. Han tjänade minst 300.000/månad det är fakta enligt böteslistan. Han skulle alltså minst ha 3.600.000 men har ungefär 1/3 i taxerad inkomst.

Jimmie Ericsson 1 162 900

Ja jag tror inte att det skiljer mer än max 10% i budget mellan era lag. Kanske mindre.
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
Zzz: Det är en balansgång det där. Sundlöv hade en övertro på juniorer medan Bengtzén aldrig skriver kontrakt med en junior förrän han fått visa upp sig i SHL och bevisat att han håller.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2018/2019
Tikkare: Då är det ju en prioriteringsfråga för din del. Kan säga att jag knapppast är rik själv men har valt bort aftonbladet plus för ST, jag bor dessutom 65 mil enkel ifrån Timrå.
Ångrar mig inte en sekund då jag tycker att ST har bra utbud om Timrå IK nuförtiden. Lär ju inte bli mindre satsning nu när Timrå IK är tillbaks i finrummet igen. 😀
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2018/2019
TD: Hade vi haft en Ejendahl vi med så kunde han köpt ut Lander på hans sista år, jag menar tar han nu guld så har han nog fullbordat sitt sportsliga uppdrag där borta.
Ingen rik rackare till Timråit som känner sig manad att lätta på plånboken? 😋
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Sawchuk: Man blir lite nyfiken hur du ser på MODO idag, kan du se minsta ljusglimt i hur dom jobbar inom MODO idag. Du verkar sitta med info som vore intressant att höra. Hur ser du på juniorerna som vi har idag?. För dom är ju framgångsrika på Junior nivå men steget till senior verkar större än hos andra klubbar. Är också fruktansvärt less på alla inkompetenta människor som styrt klubben dom senaste åren. Men känner en positivare bris med Sundlöv och Björn,,, Kan ha fel men det känns som att dom hittat nåt där även fast det kommer ta tid.
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Zappaholic:

Det skulle förvåna mig också, men har blivit förvånad så många gånger förr att jag inte kan ge upp. Det är ändå dynastiernas vi pratar om. Det krävs ett mirakel.

Det blir en tredjekedja anförda av Junioren Linus Lindström med Hetta och Olofsson mot Miele/Pesonen. Det blir vår juniorkedja mot Martin Lundberg, Josefsson Reddox. Det blir knepigt på papperet och det blir knepigt på isen.

Men vi har likadana lönekostnader har geniet Rytter fastslagit, ja herregud alltså.
+1
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Jag tänker såhär, det känns 50/50 hur det slutar.

Antingen fortsätter eländet eller så händer något och man börjar känna igen AIK.

Fortsätter eländet är det någon form av haveri.
Klassisk soppatorsk eller något annat internt som kan handla om mycket. Allt från skador, dåligt vatten eller slitningar.

Om det ska hända något betyder det AIK underpresterat och jag tycker man sett det tydligt. Kan räkna upp 100 situationer då de sett fulla ut.
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Problemet med att suga musten ur deras bästa backar är ju att det är Växjö som för spelet och förlägger därmed massa tid i er zon. Taktiskt slipade Hallam har ju hittat ett spelsätt där fyra eller fem av era utespelare trycks ner mot egen målvakt vilket skapar enorma ytor för deras backar att kliva fram i.

Motvapnet man hörde Bert skrika ut till sina mannar var att stå kvar och stå upp på egen blå vilket hittills inte Saik klarat. Skulle det funka nu i tredje matchen är jag säker på att Hallam har ett vapen mot det också.

Skulle förvåna mig oerhört om det inte blir 4-0 I matcher.
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

En sak har man lärt sig genom åren, och det är att inte räkna bort dynastiernas dynastiförening.

Tycker som sagt vi ska rikta in oss på deras 4 toppbackar och försöka suga musten ur dem, få dem att titta upp en extra sekund istället för att tänka på att leverera ett pass. Mata in flipperspel på kassen och in och kriga.

Skulle även flytta runt i kedjorna lite.
+1
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
Johannes Hedberg: Nej jag gapar och skriker inte.
Jag bara ger min syn på det hela.
Men ta bort två av de som spelar i fjärde och ge platsen till junisar. Och UTBILDA spelarna i vad som behövs i A- laget.
Då har du två varje år som har chansen. Funkar inte det med dom. Då får man ge chansen till nya nästa år.
+1
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
Jag skrev ihop en statistik tråd på twitter om Rohdin med lite olika fakta som kan vara intressant.

Här är första tweeten i tråden.
+9
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2018/2019
kulltorp: Nä du var lite rask där...
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2018/2019
Gorkyman: Tom jag kan skriva fel, Fasth det händer sällan..
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2018/2019
kulltorp: Han är väl Fasth där
+2
Kommentera


Timrå IK > Sv: Silly Season 2018/2019
Om Viktor Rask stannar i Växjö så kanske Viktor Andrén är sugen på att komma?
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
wolper:
Smart och bra puckkontroll....
+1
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
Johannes Hedberg: Linus Lindström, Sebastian Olsson, Tim Söderlund, Andreas Wingerli. Om vi bara tar forwarssidan. 97-98:or som gjort 2-3 fulla säsonger.
Jag vänder på det, vem är Skelllefteås Mannberg, Nilsson, Liljewall och Caporusso?

Vilken roll hade Silfverberg initialt? Tror du han spelade i någon av toppkedjorna?
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
ivandrago: har noll koll på juniorlagen ja. Man borde följa dem bättre😊 låter bra det. Vad har han för positiva egenskaper då? Modo skulle må bra av att någon junisfw skulle slå ut riktigt i alaget. Hoppas wahlgren kommer igång riktigt nästa år 😊
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
mk:

Vad ska vi ta för spelare om vi får skador då?

För vi skador i år, som vi alltid får, kan vi sätta in Bjurström och Asklöf.

Plockar ni bort Mannberg, Rhodin och Nilsson så kräver det att Bjurström och Adklöv är ordinarie. Vad händer då om vi får tre forwards skadade i oktober? Vem mer än möjligen Solem från J20 kan göra jobbet?

Detta är antagligen något BZ och Sjödin har full koll på. Vi har ingen bra årgång med forwards i J20 nu, och då krävs det att bredden finns i A-laget. Vad hade ni sagt om vi helt plötsligt hade haft svårt att få ihop fyra kedjor i oktober?

Jo, då hade ni gnällt för att vi har för tunn trupp.

Precis som samma gaphalsar som skriker på Bengtzéns avgång nu skrek på Sundlövs avgång förr. Ni skriker och skriker och klagar och klagar. Och det är så jävla tröttsamt att läsa era argument om hur gräset alltid är grönare på andra sidan...

Ger Brynäs ett sånt himla dåligt rykte. Snart har vi ingen sportchef eller tränare som vill leda Brynäs.
+8
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
Zzz: Helt rätt.
Om man har en junis kedja. Så har man råd att ha dyr spets i de andra kedjorna.
Som det vart iår.
Så har vi haft 200” Granis i tredje el fjärde.
Det är total idioti lagbyggande mässigt.
Vad kostar ett rookie komtrakt? 20”
Granis kostar som 10 Juniorer.
Va fan är det??

Granis får denna säsong på sig att visa att han vill vara i Brynäs. Annars..
+3
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
Zzz:

Visa mig statistiken på det, tack.

För enligt eliteprospects var det endast en spelare i Saiks fjärdekedja som gjorde mer än 8 matcher i det du refererar till deras första säsong. Och det var Andreas Wingerli, som vad jag dessutom kan minnas mest var uppsatt som extraforward den säsongen.

Jag fattar fortfarande inte vad du surrar om.

Om du vill ha en renodlad fjärdekedja med juniorer utan erfarenhet av SHL-spel. Varför vill du det? Eller ville du att Ölund och Boqvist skulle spelat i fjärdekedjan i Brynäs den här säsongen? Varför vill du det?

De är ju inte den sortens spelare.

Boqvist fick dessutom chansen i Brynäs redan säsongen 15/16 när Bill Sweatt blev skadad, i förstakedjan.
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Rytter:
Lägg ner skiten du håller på med.

Du kanske ska ligga lågt innan finalen är klar.

Jag sa jag tycker "vi är ett bättre lag med högre högstanivå" inget om i grunden.
Det här kan du alltså inte acceptera för du är blind av hat.

Om du har svårt förstå, jag tycker inte att alla våra spelare är bättre än Växjös.
Vår spets tycker jag definitivt är bättre men även 2-3 linorna.

Växjö har haft betydligt högre lägstanivå under året men när jag ser AIKs bästa spel är det nästan en nivå högre än vad Växjö malt fram.

Ska bli roligt förpesta Modoboken och anmärka på ditt tyckande som kommer likna 1 april.
Dessutom kräva fakta och bevis.

Försök acceptera Skellefteå AIKs framgångar.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
wolper:
Har sett J18 väldigt lite men tror på Linus Pettersson om han nu får utslag för sina positiva egenskaper i a-laget.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
ivandrago: jag tror på det med. Låter man junisarna få chans. Kan använda endel av budgeten till annat och om man har tur få en hungrig spelare för en bra peng. Sedan måste man väll kanske visa att junisarna har chans att spela i alaget så de vill vara här. Hoppas vi kan få fyra lite jämnare kedjor i år som de tror. Så fler kan göra poäng och så hela laget håller.
+1
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Glömde Per Lindholm, en egen produkt som skrev ett längre kontrakt när han han låg på 15-25 poäng per säsong. Säkert inte jättebillig men tror inte han har högre lön än Martin Lundberg som spelar i fjärdefemman i Växköp.
+1
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Rytter:

men snälla du.

Vi har flera spelare som säkert har hög lön. Jocke, Ortio, Möller, Holloway, Anderson.

Ingen av Alm, Kostka och Katic lär vara billiga men det är inga jäkla KHL eller Schweizlöner där inte.

Tror du Jimmie som 38-åring har 300 och uppåt? Är du trög?Han var för övrigt i kontakt med MoDo för han visste inte om han fick spela i AIK. Han hade ett guld-långtidskontrakt sist när han kom hem från SKA men har det knappast efter att ha inlett säsongen i Lejonström i div1 efter 6 månaders skadeuppehåll.

Hetta värvades från fjärdefemman i Malmö efter att Växköp tokbjudit över på Lundberg.

Pudas är en hemvändare som spelade i tredje backpar i Brynäs, men har säkert inte en låg lön för det på sitt 3 årskontrakt.

Olofsson värvades från KARLSKRONA!

Pettersson spelar sista året på sitt långa kontrakt som säkerligen inte är högt, egen produkt.

Lindgren, 37 år, från Leksand i allsvenskan! Dyrare än medel... är du full?

Av de ordinarie spelarna glömde du sen Söderlund och L Lindström på juniorkontrakt, Wingerli och Ohlsson på sina första seniorkontrakt, Berglund på sitt första kontakt, Lindwall på första kontraktet i SHL, Petterström som bad och bönade att få spela ett till år i föreningen efter att ha smällt in 2 mål på 56 matcher ifjol. Alla reserver är egna juniorer.

Tror du på fullaste jävla allvar att du kan jämföra lönerna mellan lagen? Det är fan inte så att vi tokbjuder över andra topplag i SHL för positionerna som inte fylls på med KHL och Schweiz-proffs.

Vi har ju lika höga löner enligt det som rapporteras?

Ja jösses vad vissa är bakom flötet! Herregud!!!
+2
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
Johannes Hedberg: Fast det där stämmer ju inte. 97:orna är inne på tredje säsongen och 98:orna på andra säsongen. Med 30 matcher eller fler.
Väg det mot Jesper Boqvist som är en större talang än samtliga, han fick chansen i slutet av säsongen 16/17.
Ölund har gjort knappt 1,5 säsong.

Att Skellefteås ungdomar spelar 4:e kedjan är precis vad jag önskar att våra juniorer fick göra.
Men kontentan är att Skellefteå inte fyller upp forwardssidan med en massa brunkare utan använder 4:e kedjan för att utbilda sina talanger.
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Lander tvåmålsskytt i fjärde finalomgången. En seger till och han är rysk mästare (heter det så?)
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2018/2019
Anton Lander s lag ser ut att ta ledningen med 3-1 i matcher mot CSKA Grattis Anton s Bars Kazan
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
wolper:
Tycker det är ok att gå in med en plats öppen, dels att ge yngre spelare nåt att kämpa om och utifall de inte håller så brukar det alltid finnas något på marknaden.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Kul summering av modo på allehanda. Intressant å se den videon 😊 Tror ni att det räcker med fws nu som typ sundlöv känner just nu? Att en junis tar platsen. Blir det tillräcklig konkurrens? Känns som det kanske kan bli det på backsidan om de håller sig hela eller så kör de bara runt på vissa junisar. Undra vad för typ av center modo söker. Hoppas de hitta en med så de slipper göra någon alternativlösning. Visst molin blev bra men vi tappade ju då en bra fwd😊
Kommentera


Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
Zzz:

Ja, och de spelar i fjärdekedjan och de fick chansen ifjol när SAIK hade mycket skador. Hur är det skillnad mot Ölund, Boqvist, Carlsson och Ersson som varit ordinarie i Brynäs i år?

Allvarligt?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Musik
El Maco: vila i frid Avicci😭😭
+1
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
Peja: Angående Bengtzéns lagbygge så här långt. Många "arbetare" som säkert kan ta Brynäs till den övre tabellhalvan. Förutsatt att han ror hem en BRA målvakt.
Ändå känns det osäkert. Han har värvat in ett par spelare från det lag som bevisligen inte höll SHL mått. Nu är ju ett lag så mycket mer (eller mindre) än ett par spelare. Inget lag är ju starkare än sina sämsta spelare.Fast hur sexigt är lagbygget ur ett publikt synsätt. Lockar det folk till hemmamatcherna?

Jag tror inte det...Vi får hoppas att Bz levererar framöver...
+1
Kommentera


1 ·