HV71

6971 inlägg · 779 ämnen

Bortastå...

1310463 · » Till forumet


Sv: Bortastå...
Et tu Brute: Tackar!
Kommentera

Sv: Bortastå...

KniveN:

Dom tre största sportsbarerna är:

O'Learys, Juneporten, 036-120060

Harrys, Brunnsgatan 13, 036-719480

Enkelt Bar & Kök, Östra Storg. 42, 036-307370

Sedan finns det ytterligare 100-talet restauranter, som jag inte har så bra koll på och som du hittar

[url=C3 B6nk C3 B6ping.html]HÄR[/url]" title="http://www.restaurangportal.se/kommun/j C3 B6nk C3 B6ping.html]HÄR[/url]" target="external" rel="nofollow">http://www.restaurang...ml;R[/url]

O'Learys kan ju definitivt sända flera evenemang samtidigt, hur det är på Harrys och Enkelt kan jag inte svara på. Du får använda telefonen och se om du kan hitta något

Kommentera

Sv: Bortastå...
Hittade inget bättre tråd. Vilka restauranger i Jönköping har möjlighet att visa andra matcher än HVs på någon TV i ett hörn?
Kommentera

Sv: Bortastå...
Hej!

Min sambo har rensat sina gamla lådor och hittat en hel hög med hockeybilder. Alla är i mycket fint skick och han har cirka 2000 att välja på. Om du saknar någon i din samling eller vill ha på någon speciell spelare så kan du bubbla mig. Skriv vilken spelare du är ute efter och om det är någon speciell serie samt vad du vill betala :)
Kommentera

Sv: Bortastå...

Hos bloggaren Bama finns det ett foto på nya bortastå:

http://bamasblogg.blogspot.com/

Kommentera


Sv: Bortastå...
mangan:

Det finns väl fördelar och nackdelar med allt. Grishålen har ju som sagt var väl tilltaget med plats och närhet till spelet, som uppskattas av nästan samtliga utom hardcorefansen. Dom där 300 platserna är det ju bara Ni, FBK och LHC som belägger och då måste det dessutom vara lördag eller slutspel. Att man ser jävligt dåligt där enbart på lördagar har givit upphov till en trädojje-teori :-)

Hur man löser ombyggnaden på O, har jag inte tagit del av ännu, men jag förmodar att det blir hörnet närmast ingången och rakt nedanför baren. Sedan undrar man om dom inte kommer "bura in" den sektionen. Annars lär det nog inte dröja förrän någon jävel trillar ner och slår ihjäl både sig och andra. Det är ruskigt brant och det ända som skiljer dagen sittplatslik från avgrunden är ett ca 1.20 cm högt staket.
Kommentera

Sv: Bortastå...
Et tu Brute: Synd nu när man börjat trivas med att se hockey från första parkett. Tyckte från början att det var en skandal med "grishålen" men har de två senaste säsongerna börjat uppskatta närheten till spelat. Dock är det inte fel att slippa tuggummi, kolapapper och utspilld läsk i bakhuvudet......
Kommentera

Sv: Bortastå...
65selander:

Igår var det fullt med sillstrypare i båda grisahålen. I framtiden lär bara hälften beredas plats, dom andra får stanna hemma.

Sedan har jag för mig att det finns någon reserverad siffra som ligger på 175, åtminstone under grundserien och dessa biljetter hålls alltid till veckan innan match innan dom går ut för allmän försäljning. I så fall ligger väl de reserverade platserna på O:s sitt, kring 25 om jag inte räknar helt galet :-)
Kommentera

Sv: Bortastå...
Et tu Brute: Nu har jag inte varit på nuv bortastå så många gånger men det välkomnas iaf.
Kommentera

Bortastå...
...flyttas.

Nu är det klappat och klart. De hårt kritiserade bortasektionerna (N och K) byggs tillbaka till sittplats.

300 bortståbiljetter blir 150 (HL:s minimirekommendation) uppe på sektion O, jämte SkyBaren. Vid större efterfrågan kommer man att hänvisa till O:s sittplatssektion.
Kommentera

1310463 · »