HV71

6888 inlägg · 774 ämnen

Vilken säsong vi kommer att få se

503 · » Till forumet


Sv: Vilken säsong vi kommer att få se
Till mellem:
Visst kan man vinna en/flera match/er på tur, men det är endå skickligheten som spelar den största rollen... o bakom turen ligger det ju gentligen skicklighet (med tanke på att ena laget får det andra laget att göra ett misstag)

Realistiskt sett kommer det bli VÄLDIGT svårt att ta 1:a placeringen i tabellen... men eftersom allt kan hända i hockey så ska man väl aldrig säga aldrig. Däremot borde HV iaf kunna placera sig på en 5 plats i sluttabellen.. *hoppas hoppas* =0)

Allmänt:
Många är oroliga för att stommen i laget försvann i samband med att bl.a. Stille o Örnie slutade... men med tanke på att både Huusko, Ahl, Loponen och Skröder en gång tidigare spelat i laget så kommer den snart byggas upp igen =0)

*good luck*
Kommentera

Sv: Vilken säsong vi kommer att få se
varför skulle han välja Timrå för. Han spelade ju för hv ju för 2 säsonger sen. Men det sägs att han inte trivdes i Hv men vet du några mer ryckten om vart han kan komma att skriva kontrakt?
Kommentera

Sv: Vilken säsong vi kommer att få se
"Ulfie" kommer inte att spela i Sverige nästa sässong. Skulle jag mot förmodan hava fel på den punkten kommer han med stor sannolikhet att välja Timrå.

LOVE PEACE AND ENTERTAINMENT
Kommentera

Sv: Vilken säsong vi kommer att få se
Meeeen.....visserligen é jag mad Håvefan.....Men EN spelare gör inte hela laget...........Realistisk placering iår är runt 5-6 plats.....även om Uffe kommer
Kommentera

Vilken säsong vi kommer att få se
Hej alla håve fan. Vilken säsong vi komemr att få se fram emott. Vi komer att komma bland dom 4 bästa minst. Kan också bli så att vi kommer 1:a men det är svårt. Måste ha tur på vägen. Men det ser lite tunt i truppen. Vill ha en back och en forward till. Är det några på väg in eller är det slut värvat? Jag tror inte det. Kommer minst 2 till snart. Men dagge verkar inte vilja avslöja omd et är något på gång....ja men vi ska alla som älskar håve lyfta fram vårt kära lag till SM-Guld!!!!!

Tack för mig
Kommentera

503 · »