HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1021514

Sv: Semifinal 5. HV71-TIK 080331
Et tu Brute: Fingertoppskänsla? Ward fick väl kalla handen redan i början av kvartsfinalen mot Skellefteå efter en onödig utvisning? Spelade han första semifinalmatchen mot Timrå (jag tror inte det)? Ward har varit en av alla HV-spelare som visar sina kvaliteér när det börjar nalkas finalspel.

HV var bättre även i afton. Man ser starkare ut och när det blåser känns det som man ha en växel till, att lägga in. Timrå ser handlingsförlamad ut, har svårt att hitta motvapen och har ett par spelare som helt enkelt inte håller i en semi, sett till motståndet som man möter. HV har en bredare trupp med större rutin. Det visar sig nu när det drar ihop sig.

Jag tycker ändå att Timrå försöker och att laget faktiskt får HV att darra en aning. Trots allt slutar matchen "bara" 3-1 där det stod 2-1 en bit in i tredje. Jag har hela tiden trott att Timrå orkar ta det här till sju matcher även om det idagsläget inte finns något som tyder på det. Vinner Timrå på Onsdag tror jag allt kan hända i den sjunde. Mycket nerver som ska hanteras då, i såfall. HV, favorittyngd och kanske tagen av stundens allvar mot ett Timrå som var utslagen redan mot Modo i kvarten. Det kan bli någonting det.

Grattis hursomhelst till två riktigt bra genomförda matcher i Kinnarps. Rejält övertag för HV nu. Hoppas Timrå kan göra match av det hela igen och att en sjunde match i Jönköping får avgöra vilket lag som senare får resa SM-bucklan.
Kommentera