HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1247598

Sv: En Hink Full Av Finurligheter - Kvartsfinalen 2010

Gurra88:

Du är inte speciellt smart va? Försökte ha en kommunikation med dig för någon dag sedan där du skulle definiera 7 år som en kort eller längre tid, men du bara försvann.

Förmodar att om jag drar bort 7 år, så hamnar du i en tid där glass och Kalle Anka var dina favoriter och mammsen samlade mjölktänder i en liten träburk.

Jodå, det finns ett stort etiskt och moraliskt värde, kring personer även när de är döda, speciellt när de hyllas genom att deras tröjor hissas i taket och de skall stå som föredöme för framtidens ungdom.

Det här kan man då tackla på olika sätt. Att det kanske skulle fungera om laget och människorna kring laget, just på grund utav det här, hade en särdeles ödmjuk inställning till det mesta. Gör man inte det, blir det istället mycket kasta sten i glashuset på den speciella värdegrunden.

När sådant här händer så står man alltså inför ett val. Exempelvis valde Flyers att inte hissa Pelle Lindberghs tröja i taket när han omkom under ungefär samma omständigheter som Strimma. Det var fel värdegrund för Flyers att hylla Pelle eftersom han omkom på det sättet han gjorde. Internt hedras han ändå genom att man inte använder hans tröjnummer.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En Hink Full Av Finurligheter - Kvartsfinalen 2010
Et tu Brute:

Vi får väl höra vad du säger när Frölunda skickar upp Ronnie Sundins tröja i taket.
Kommentera

Sv: En Hink Full Av Finurligheter - Kvartsfinalen 2010
Et tu Brute: 4 seriesegrar, 3 SM-finaler och två guld de senaste 7 åren. Är det exempel på något som inte varat så länge? :-)

Missade helt ditt inlägg.. Eftersom detta forum är oerhört tråkigt med 3-4 hv-muppar som vädrar inte sina alltför skarpa hjärnor..

Men jag syftade givetvis på att ni skriver 6-årskontrakt med elitseriens mest överskattade Per Ledin m.m .m.m... Om timrå tar er i kvarten tror jag det väntat tufft år i jönköping.. Vilket jag tror Timrå gör.

Jag lycker bara det är skrämmande hur du kan håna strimma för det som hände.. Hans tröja hänger i taket av sportsliga prestationer och det är det han ska kommas ihåg för, inte sättet man dör för.. INte förvånad dock att jag läser sånt här i ett HV-forum, det är signifikativt för ett HV-fans..
Kommentera

Sv: En Hink Full Av Finurligheter - Kvartsfinalen 2010
Et tu Brute:

Nu är det väl så att det är dagens spelare som ska vara föredöme för framtidens ungdom. Inte dom som har varit avliden i 35-40 år.

Där är det intressantare att diskutera moral och etik.
Kommentera