HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1247609

Sv: En Hink Full Av Finurligheter - Kvartsfinalen 2010
Et tu Brute: 4 seriesegrar, 3 SM-finaler och två guld de senaste 7 åren. Är det exempel på något som inte varat så länge? :-)

Missade helt ditt inlägg.. Eftersom detta forum är oerhört tråkigt med 3-4 hv-muppar som vädrar inte sina alltför skarpa hjärnor..

Men jag syftade givetvis på att ni skriver 6-årskontrakt med elitseriens mest överskattade Per Ledin m.m .m.m... Om timrå tar er i kvarten tror jag det väntat tufft år i jönköping.. Vilket jag tror Timrå gör.

Jag lycker bara det är skrämmande hur du kan håna strimma för det som hände.. Hans tröja hänger i taket av sportsliga prestationer och det är det han ska kommas ihåg för, inte sättet man dör för.. INte förvånad dock att jag läser sånt här i ett HV-forum, det är signifikativt för ett HV-fans..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En Hink Full Av Finurligheter - Kvartsfinalen 2010

Gurra88:

Nu förstår jag bättre varför vi befinner oss på framsidan och ni på baksidan.

Du menar förstås också då att Flyers har fel filosofi kring Pelle Lindbergh?

På vilket sätt har jag hånat Strimma? Jag påpekar bara att han inte är felfri. Eftersom att tvivelaktigheter verkar ha blivit dagens ämne och väldigt få är just felfria, som ambassadörer för den klubben man tillhör.

Själv har jag bara skrivit om dagens artikel i Expressen (innan detta spårade ur) och trodde kanske att man kunde få någon reaktion, på de sakerna jag tog upp. Gynnas verkligen TIK av Corsos utspel? Tror knappast att Challe är speciellt nöjd med det här? Tror inte att han vill avvara sin förstecenter på grund av sådant här trams? Förmodar att Challe vill se Corso på isen hela slutspelet?

Thörnbergs fumlande eller Torps vårdslösa tackling mot Espoo i CHL förra året, har väldigt lite med det att göra. 

Kommentera