HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1249722

Sv: En Hink Full Av Finurligheter - Kvartsfinalen 2010
Et tu Brute:


Stackare då! Om du kan förklara vad det är du inte förstår. Så skall ja se om jag inte kan författa en text på oerhört lätt svenska. Ev med bilder också, så att det passar sådana som just passerat apstadiet i mognadsnivå.

Det är just sådana här inlägg jag menar att du beter dig ooootroligt barnsligt i fast du vill påminna att du är så gammal och har varit med så länge. Du beter dig inte som du vore vuxen.

Det jag ville att du skulle vidareutveckla var bl.a. vad du menade med tidpunkten. Du vill kanske tro att jag var berusad? Jag hade inte druckit.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En Hink Full Av Finurligheter - Kvartsfinalen 2010

73Sjöbba:

Vem är det som är barnslig egentligen eller är det naivt korkad? Här avhandlas Corso under två dagar från dagsaktuella artiklar. Och du är inte sen att gnälla om att ämnet skulle var uttjatat här inne och att jag skulle lägga ner för mycket energi på Corso. Liksom...vad har man för självinsikt eller distans till sig själv när man har mage att göra det? En som inte gjort annat än ältat Thörnberg sedan semifinalen 2008, är uppe på barrikaderna med sina pekpinnar.

Och sedan har du dessutom mage att komma dragandes med "ooootroligt barnsligt" här inne, vid en tidpunkt (01:13-04:04) då ditt eget forum var tillbaka på apstadiet. La du någon större vikt vid att HS skulle behöva uppsträckning kring omogna inlägg och barnsligheter, så har du väl mer än nog att ta hand om på hemmaplan? Eller är ditt primära mål att ge barnsligt hyckleri ett ansikte. Finns säkert någon omogen gameplan kring det med, där du bor.   

Kommentera