HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1249766

Sv: En Hink Full Av Finurligheter - Kvartsfinalen 2010

73Sjöbba:

Vem är det som är barnslig egentligen eller är det naivt korkad? Här avhandlas Corso under två dagar från dagsaktuella artiklar. Och du är inte sen att gnälla om att ämnet skulle var uttjatat här inne och att jag skulle lägga ner för mycket energi på Corso. Liksom...vad har man för självinsikt eller distans till sig själv när man har mage att göra det? En som inte gjort annat än ältat Thörnberg sedan semifinalen 2008, är uppe på barrikaderna med sina pekpinnar.

Och sedan har du dessutom mage att komma dragandes med "ooootroligt barnsligt" här inne, vid en tidpunkt (01:13-04:04) då ditt eget forum var tillbaka på apstadiet. La du någon större vikt vid att HS skulle behöva uppsträckning kring omogna inlägg och barnsligheter, så har du väl mer än nog att ta hand om på hemmaplan? Eller är ditt primära mål att ge barnsligt hyckleri ett ansikte. Finns säkert någon omogen gameplan kring det med, där du bor.   

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En Hink Full Av Finurligheter - Kvartsfinalen 2010
Et tu Brute:

Varva ner. Tänk på hjärtat, gamle man.

Du är lite skev när du drar upp paralleller mellan Thörnberg och Corso. Den sistnämnde är inte direkt känd för sina knätacklingar, skallningar mm.

Visst, nog gick Corsos trashtalk lite i överstyr men jag tror knappast att det bidrog till något energiläckage. Skulle sånt vara energiläckage så borde hela HV vara helt slutkört med tanke på hur Ledin glappar hela tiden.

Du verkar vilja framstå som lite bättre än andra. Det kan iaf tolkas så med tanke på hur dina inlägg formuleras. Sedan fallerar allt det där när du börjar skriva saker som att "det finns bara ett ställe där man hyllar ett rattfyllo och alla vet ju vart det är". Sedan påstår du att du inte hånar Lill-Strimma utan bara påpekar lite försynt över att han inte var felfri.

Inte vet jag, men nog tolkar jag det som hyckleri.

Sedan skevar det lite ännu mer när jag frågar om inte dagens hockeyspelare borde vara större förebilder mot dagens ungdom isf. dom som har varit döda i 30-40 år. Då kontrar du med att tröjan i taket borde tas ner eftersom den saknar etiskt och moraliskt värde och att det inte skulle finnas några premisser eller värdegrunder kring vilka spelare som kan hissas i taket Timrå.

Du väljer ofta att inte svara på det man skriver utan vrider och vänder det till något annat. Tidpunkt på inlägget och vad som skrivs inne i hundkojan mm. Vad som skrivs i hundkojan har väl inget med saken att göra med mitt inlägg till dig? Sedan kan du ju kolla om du vill och se om du hittar något inlägg från mig under den tidpunkten (01:13-04:04). Du kan förresten kolla hela gårdagen efter det i hundkojan om du ids.

God natt, nu ska jag gå och fyllsova.
Kommentera