HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1249834

Sv: En Hink Full Av Finurligheter - Kvartsfinalen 2010
Et tu Brute:

Varva ner. Tänk på hjärtat, gamle man.

Du är lite skev när du drar upp paralleller mellan Thörnberg och Corso. Den sistnämnde är inte direkt känd för sina knätacklingar, skallningar mm.

Visst, nog gick Corsos trashtalk lite i överstyr men jag tror knappast att det bidrog till något energiläckage. Skulle sånt vara energiläckage så borde hela HV vara helt slutkört med tanke på hur Ledin glappar hela tiden.

Du verkar vilja framstå som lite bättre än andra. Det kan iaf tolkas så med tanke på hur dina inlägg formuleras. Sedan fallerar allt det där när du börjar skriva saker som att "det finns bara ett ställe där man hyllar ett rattfyllo och alla vet ju vart det är". Sedan påstår du att du inte hånar Lill-Strimma utan bara påpekar lite försynt över att han inte var felfri.

Inte vet jag, men nog tolkar jag det som hyckleri.

Sedan skevar det lite ännu mer när jag frågar om inte dagens hockeyspelare borde vara större förebilder mot dagens ungdom isf. dom som har varit döda i 30-40 år. Då kontrar du med att tröjan i taket borde tas ner eftersom den saknar etiskt och moraliskt värde och att det inte skulle finnas några premisser eller värdegrunder kring vilka spelare som kan hissas i taket Timrå.

Du väljer ofta att inte svara på det man skriver utan vrider och vänder det till något annat. Tidpunkt på inlägget och vad som skrivs inne i hundkojan mm. Vad som skrivs i hundkojan har väl inget med saken att göra med mitt inlägg till dig? Sedan kan du ju kolla om du vill och se om du hittar något inlägg från mig under den tidpunkten (01:13-04:04). Du kan förresten kolla hela gårdagen efter det i hundkojan om du ids.

God natt, nu ska jag gå och fyllsova.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En Hink Full Av Finurligheter - Kvartsfinalen 2010

73Sjöbba:

Om den här gästboken får dig in på spår som "lite bättre än andra", tycker jag också att vi skall skänka en tanke till 250kg kärlek. Utan honom hade väl det här varit som vilken annan slasktratt som helst på HS. För det är ju som så, att som man ropar får man svar.

Jag drar inga paralleller mellan Corso och Thörnberg. Jag bara konstaterar att du (och alla andra) haft dina fulla frihet att kritisera Thörnberg här inne under två år nu. Däremot skulle jag inte ha rätten att skriva om Corso under två dagar, utan att du börjar med barnsliga inlägg, om att saker ting skulle vara uttjatade eller att för mycket energi läggs ner på saken. Du går alltså in och försöker sätta en agenda för den här boken, medans du själv har haft full frihet att skriva vad du vill...hur många gånger som helst.

Så du menar på fullt allvar att Corsos uttalanden inte slog tillbaka på laget? Hur var det meningen att man skulle påverka Thörnberg, med dom här löjliga uttalanden och hoten? Han gick för fan in och var synnerligen inblandad i samtliga HV:s mål, medans eran pratkvarn och poängkung låg och käkade snömos med jämna mellanrum, vilket fick hela eran förstaline att försvinna ur matchen.

Sedan hörde jag redan i fredags att Corso satt sin sista potatis i TIK. På lördagen fick dessutom Challe en uppmaning till rättning i ledet, genom att man öppet förklarade i media att samarbetet upphört. Något som alla inblandade parter redan visste om, men som då blir en tydlig markering att man knappast kommer att vänta säsongen ut om inte hjärnsläppen upphör. Och det har dom ju med att tydlighet gjort också...sedan dess.

Känns lite som Wikegårdssyndromet, i Timrå just nu. När han lämnade DIF efter 04/05, pyrde det i ruinerna av en förening som vunnit SM-guld så sent som 2001. Förhållandet till framför allt sponsorer var minst sagt ansträngt, och attraktionskraften hos vanligt folk hade sjunkit till noll. Vilket för med sig att spelare lämnar klubben och det blir svårt att locka nya. Eller vad tro du själv? Skulle en spelare som MPS valt Timrå om han kommit fram idag? Fast Perra känns ju som rätt medicin för Timrå. Sveriges mest ödmjuke hockeyledare kan säkert vända detta åt rätt håll...om inte kan det nog bli jobbiga konfrontationer i en något märklig hockeykultur.

Angående Strimma så gjorde jag en jämförelse, med Pelle Lindbergh. Man har alltså olika bedömingar, på olika platser. Det som går bra i Timrå lämpar sig sämre i Philadephia. Fast det kan ju vara så att Broad Street Bullies är för fjolliga. Det är väl ett epitet som klistras på det mesta utanför Medelpad. Nja, först förklarade du att en tröja som hängt i taket i 35-40, inte hade så mycket värde kvar i nuläget. Det var då jag körde passet att man kan plocka ner tröjan.

När argumenten tryter och tar slut kommer alltid klassikerna - du är dum! eller som i det här fallet - du är ooootroligt barnslig. På tal om att vrida och vända på saker och ting. Nu skall jag ta det här för tredje gången. Läs inläggen (01:13-04:04) i din egen gb och sätt in dem i emotionell och intellektuell mognadsskala. Och förklara sedan varför du kände dig nöd och tvungen att missionera om just barnsligheter i HV:s gb. Och även den här gången har jag inte skrivit att det är du som står för inläggen. Men om du ville ha trovärdighet, som specialist, på mognadsfrågor, när det gäller inlägg, kanske det vore klädsamt om du började i din egen gb. Annars känns det lätt som hyckleri eller brist på vettiga argument. Snacka om att sila mygg och svälja kameler. Eller vad säger man till dem som ser flisan i andras ögon, men inte bjälken i det egna.

Hoppas att du sovit gott och vaknat till en något nyktrare värld!    

Kommentera

Sv: En Hink Full Av Finurligheter - Kvartsfinalen 2010
73Sjöbba: Du har helt rätt! Men är du förvånad. Detta är signifikativt för Hv:fans i största allmänhet..
Kommentera