HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1363429

Sv: Kvartsfinal HV71-AIK

zigge:

Jaha, skall man svara på sådant också. Förstår du inte att jag har fullt upp med att blåsa upp säsongens badbollar?

Får väl ta en liten paus då! Den värsta chocken levererades väl redan i tredje matchen. HV var väl så bra, till skillnad mot de två första matcherna, men räckte ändå inte till.

Jag tyckte det var ett populistiskt beslut att ge Viktor Fasth utmärkelsen, Honkens Trophy...äh...jag har ändrat mig nu. Man får göra det ibland.

Egentligen är det inte mycket som känts bra den här säsongen, förutom november och december. Efter jul är ju en katastrof i samtliga lagdelar, så helt överraskad är man ju inte, även om man trodde att det skulle gå att klara av AIK.

Det har kännts betydligt värre, förr om åren. Exempelvis 2006 då man var i final med mindre än minuten kvar att spela...eller sjunde och avgörande hemma mot er 2007. Då hade man i alla fall ett lag som haft betydligt större chans att ta hem en final också. Så var det väl inte riktigt i år och till slut visade det sig att man inte ens hörde hemma i en semifinal.

Skall bli spännande att se vad det här ger för konsekvenser, när det gäller tränarna och truppen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal HV71-AIK

Et tu Brute:

Själv är jag lite rädd att effekterna på tränare och trupp blir väldigt små. Hoppas inte Stille håller fast vid att Janne ska vara kvar, om det nu är så att man har ett optionsår. Bra läge att bryta nu, oavsett vems fel det var. Nytt blod behövs!

Kommentera