HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1365423

Sv: Kvartsfinal HV71-AIK

Et tu Brute:

Själv är jag lite rädd att effekterna på tränare och trupp blir väldigt små. Hoppas inte Stille håller fast vid att Janne ska vara kvar, om det nu är så att man har ett optionsår. Bra läge att bryta nu, oavsett vems fel det var. Nytt blod behövs!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal HV71-AIK

Dysso:

Först och främst är det ju 9 kontrakt, som går ut nu under våren, så det är klart att det spekuleras om både det ena och det andra. Det är ju något som först och främst gynnar de spelare som sitter på de utgående kontrakten, att det sprids massa rykten.

Igår hörde jag ett ställningstagande som måste vara det dummaste jag hört på länge. Stefan Liv och Petrasek skall tydligen inte komma tillbaka till HV, så länge Åseda-Karlsson sitter vid rodret! Skall bli intressant att se, om nu Karlsson byts ut, ifall Liv och Petrasek komma bryta gällande kontrakt med Sibir och Minsk, för att "rädda" HV71.

Sedan är det säkert så också, att det framförts kritik, från både det ena och det andra hållet, vilket mera borde tolkas som ett sundhetstecken, med tanke på hur den här säsongen slutade. Att det skulle vara på motsatta viset skulle istället vara betydligt mer oroväckande.

Något mer oroväckande hade det väl också varit, ifall Åseda varit någon form av grisen-i-säcken-tränare. Nu är det ju inte så. Han har ju varit i RH/KA med olika lag de senaste 15 åren. Så någon mer välscoutad tränare än Janne Karlsson har väl HV aldrig skrivit kontrakt med? Att det då skulle slå ner som en blixt från klar himmel, att han är något mer auktoritär i sitt ledarskap, känns aningen krystad.

Men det blir väl lätt så när många är besvikna.

Kommentera