HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #2257482

Sv: Hv71
TIKTok:
Västerås känns lite trubbiga på något sätt men vekar har lyft rejält de senaste matcherna, mkt avslut mot mål och rätt bra spel.

I övrigt skall det blir kul att följa Anton B:s tränarkarriär
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hv71
Tarasov: Västerås har nästan alltid känns trubbiga men i år tror jag inte vi ska underskatta deras målgörarförmåga. De har gjort en del mål trots allt i en del matcher.

Anton kan säkert bli en hygglig tränare över tid men att han ska ta AIK till SHL i år är inte att hoppas på för AIK-fansen men det kanske aldrig var tanken heller?

Hela serien känns som en enda lång transportsträcka tills HV tar SHL-platsen och nu när Löven sviker så finns det inga stordåd att hoppas på? Oroande situation för Umeålaget när man sitter med Wallsons nästintill obefintliga coachande. Hade Löven och HV bytt tränare så hade Löven varit klara för SHL redan nu, det är mina vilda spekulationer men jag är nog inte helt ute och cyklar.

Löven lever på extrem individuell spetsighet som det är nu men man blir synade fort när det inte går som det är tänkt framåt, som i Västerås matchen.

_____

Jag blev tydligen avstängd från MoDo forumet tills år -292277022657-01-27 09:29 före Kristus men det är kul att prata med dig här istället Tarasov.
Kommentera