HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Hv71

2288463 · » Till forumet


Sv: Hv71
HV och Modo tror jag spelar final i slutspelet.
Kommentera

Sv: Hv71
Laban: HV VAD? 4e raka torsken. 7-2 i röven!!!

Laban, nu svär jag i kyrkan men vad fan är det som händer?
Kommentera

Sv: Hv71
Jalapeno: HVs fans trodde innan dessa tre raka förluster att dom var klara redan men det går fort i hockey och nu är Löven endast 3 poäng ifrån. SHL platsen är inte fullt lika säker längre och paniken sprider sig. Alla SHL lag som inte varit nere på över 5-10 år behöver en sväng i HA och div 1 så dom lär sig lite. Ju fler som får åka runt i Småländska och Skånska hålor och torska matcher desto bättre. 😊
Kommentera

Sv: Hv71
Jalapeno: Okej!👍
Kommentera

Sv: Hv71
Silly: Hade gärna gjort donerat då det är för en bra sak men jag har tyvärr inte ekonomin för att köpa mer julklappar än nödvändigt i år.

Men stor eloge till alla modoiter som donerar.
Kommentera


Sv: Hv71
Jalapeno: Kom igen nu Jalepeno öppna ditt hjärta och plånbok nu.
Så barnen får julklapp!

 Gå in på tråden Apropå Ingenting och bidra med en julklappsslant till insamlingen! 🎁🙏
Kommentera

Sv: Hv71
Olle Liss:  Gå in på tråden Apropå Ingenting och bidra med en julklappsslant till insamlingen! 🎁🙏
Kommentera

Sv: Hv71
Jalapeno: De måste väl börja med att inse att HA inte är någon enkel amatörliga som det bara går att blåsa igenom hur enkelt som helst. HV71 är ett lag som alla andra och de kommer få kämpa för att gå upp i SHL. Är dom beredda att göra det? Visst dom har ett bra lag, men det finns 4-5 lag som har chans att ta dem i slutspel när det kommer dit plus att alla vill slå dem. Smekmånaden(rna) är över.
Kommentera

Sv: Hv71
Jalapeno: Vill tillägga att jag inte har något emot HV utan det där med att jag hoppas att dom stannar ett tag i HA ligger i att jag tycker alla supportrar till lag som tycker det är fiasko att missa topp 6 förtjänar att känna på riktig motgång ett tag.
Kommentera

Sv: Hv71
Helt sjukt hur vissa supportrar beter sig. Man leder alltså fortfarande serien men kastar skit på individer som om man ligger sist. Jag tror aldrig jag sett ett mer negativt forum och då leder dom fortfarande serien...

Jag önskar att deras stint i HA blir minst 5 år så att deras supportrar lär sig lite riktig motgång för dom verkar fortfarande ha samma hybris som vid jul förra året.
Kommentera

Sv: Hv71
KB65: Politik.
Kommentera

Sv: Hv71
puffe: Politik i sport och hockey. Att MoDo Hockey går runt och viftar med dildos och nakna snoppar bland barn som dom där färgerna står för. Vissa av era spelare hade på sig såna färgglada band igår. 🏳️‍🌈
Kommentera

Sv: Hv71
puffe: Antar att han menar en syn på medmänniskor som inte är förankrad i stenåldern.
Kommentera

Sv: Hv71
TIKTok: Vad är osmakligt?
Kommentera

Sv: Hv71
TIKTok:
Just överkörningen tolkar jag som en olycka, kan inte regelverket men enligt Lindberg/Söderström så skall de vara korrekt dömt. Tycker vi har lite flyt trots att vi är rätt tunna. Grattis till 3an!
Kommentera

Sv: Hv71
Otroligt osmakligt.
Kommentera

Sv: Hv71
Tarasov: AIK bjöd på en hel del misstag mot Löven som seglar iväg och vinner ganska komfortabelt.

Såg att smutsiga SSK kört over Tex? Inte första gången dom kör över och skadar motståndarmålvakter.

Men vad är det för färgglada band som vissa spelare i MoDo har ikväll? Känns tråkigt att MoDo blandar in politisk aktivism i sport. Sånt där är nåt som bara Skellefteå AIK och Kiruna håller på med.

Inte blev man positivare till klubben..
Kommentera

Sv: Hv71
TIKTok:
Är man känslomässigt involverad är det svårt att släppa tanken på uppgång. I just AIKs så verkar det vara från år till år med pengarna. Det kan helt plötsligt göras en satsning för att nästa år vara helt tomt.

Björklöven känns som backsidan spretar,
Kommentera

Sv: Hv71
Tarasov: Västerås har nästan alltid känns trubbiga men i år tror jag inte vi ska underskatta deras målgörarförmåga. De har gjort en del mål trots allt i en del matcher.

Anton kan säkert bli en hygglig tränare över tid men att han ska ta AIK till SHL i år är inte att hoppas på för AIK-fansen men det kanske aldrig var tanken heller?

Hela serien känns som en enda lång transportsträcka tills HV tar SHL-platsen och nu när Löven sviker så finns det inga stordåd att hoppas på? Oroande situation för Umeålaget när man sitter med Wallsons nästintill obefintliga coachande. Hade Löven och HV bytt tränare så hade Löven varit klara för SHL redan nu, det är mina vilda spekulationer men jag är nog inte helt ute och cyklar.

Löven lever på extrem individuell spetsighet som det är nu men man blir synade fort när det inte går som det är tänkt framåt, som i Västerås matchen.

_____

Jag blev tydligen avstängd från MoDo forumet tills år -292277022657-01-27 09:29 före Kristus men det är kul att prata med dig här istället Tarasov.
Kommentera

Sv: Hv71
TIKTok:
Västerås känns lite trubbiga på något sätt men vekar har lyft rejält de senaste matcherna, mkt avslut mot mål och rätt bra spel.

I övrigt skall det blir kul att följa Anton B:s tränarkarriär
Kommentera

Sv: Hv71
hockey_21: Det känns som att BIK och VIK skulle kunna störa MoDo med ett sånt spel. Jag har svårt för att gilla såna spelförstörande lag. Kanske även Löven åker på en mina mot IK-gängen också om den extrema offensiven låser sig totalt.

Men HV kommer varken VIK eller BIK lyckas rubba över tid.. Alldeles för svaga lag men visst.. Som alltid så man ska väl aldrig ropa hej förrän den feta damen sjungit..
Kommentera

Sv: Hv71
TIKTok: med riktig tråkdefensiv och en storspelande målvakt kan man ta sig långt i ett slutspel.
Kommentera

Sv: Hv71
Laban: HV går som tåget, jag ser ingenting som som kan stoppa HV från SHL. Skulle vara Björklöven som enda lag isåfall, dom gav ju faktiskt er storstryk. Men över 7 matcher tror jag ändå ni drar det längsta strået. MoDo och BIK har absolut ingenting att hämta och skulle torska 4-0 i matcher. LÖVEN kanske har 20-38% chans att välta HV om deras extrema offensiva spets kan hålla i en hel matchserie, gäller dock att Wallson lyckas hålla tätt bakåt.

Västerås kommer inte hålla hela vägen. AIK med junioren Anton i båset? Nej. Större risk att månen ramlar ner imorgon.
Kommentera

Sv: Hv71
Huge: 5 raka vad är de? Hade vi 14 raka säsong 19/20 året vi gick upp eller
Kommentera

Sv: Hv71
Vino: Ok, kollade inte så noga. Gick på kommentatorerna som sa att Löven kommer från ett par sämre prestationer. Poängen är att Lövens torsk framförallt mot nykomlingen Troja blev väldigt bidragande som tändvätska samtidigt som HV såg lite mätta ut och fick opsykologiska mål i arslet när dom var på G.
Tycker Modo gjorde en bättre match än Löven men torskar snöpligt och orättvist i slutminuten.
Tror inte nått lag kan rubba HV i bäst av sju, deras problem blir att bibehålla fokus dit på ett bättre sätt än vi såg igår.
Kommentera

Sv: Hv71
Huge: vart får du ett par raka torskar för löven ifrån? Senaste 3 matcherna har de 2 vinster och 1 förlust.
Hv var bedrövliga mot Modo och bedrövliga igår, skillnaden är att löven kan utnyttja det på ett bättre sätt än Modo vilket leder till vinst.
Kommentera

Sv: Hv71
Jalapeno: Naturlig mättnad efter 5 raka vinster i komb med ett par raka torskar för Löven.
Som dessutom fick målen i rätt lägen.
En typisk ”vilja slår klass”-match.....
Kommentera

Sv: Hv71
Jalapeno: riktigt solklar diving
Kommentera

Sv: Hv71
Vad håller HV på med? Dom ska vara överlägset bäst i ligan men håller på med "cheap shots" och filmningar. Har dom hållit på så här hela säsongen hittills?
Kommentera

Sv: Hv71
7-2 mellan HV och BIK Karlskoga. Det går bra för HV nu.
Kommentera

Sv: Hv71
3-2 HV
Kommentera

Sv: Hv71
Jalapeno: 1-2 nu
Kommentera

Sv: Hv71
Almtuna spelar 1900. Måste varit tillfälligt fel på swehockey
Kommentera

Sv: Hv71
0-2 till AIK
Kommentera

Sv: Hv71
Charliejfz: Grov tavla av Gunnarsson leder till 0-2
Kommentera

Sv: Hv71
Det står game finished, Almtuna-Troja efter en period.
Kommentera

Sv: Hv71
Charliejfz: Absolut men dom måste höja sig flera nivåer om dom ska promenera sig genom denna säsongen.
Kommentera

Sv: Hv71
Jalapeno: ok, men två perioder kvar 😁
Kommentera

Sv: Hv71
Charliejfz: 0-1.... Helt välförtjänt ledning för gnaget hittills.
Kommentera

Sv: Hv71
Ja, hur går det för HV tror ni. En trupp som i princip håller SHL klass och en erfaren tränare. Blir inte förvånad om vi ser HV i SHL nästa höst.
Kommentera

Sv: Hv71
Christensen: Jaha vad tycker du om detta? Vet att du har varit väldigt kritisk emot Ytterell i modos forum.
Kommentera

Sv: Hv71
puffe: Ja den var jävligt oschysst, sen gillar jag inte riktigt ”matchreglerandet” i ngn turnering , men har för mig att det sket sig trots ”enklare” motstånd
Kommentera

Sv: Hv71
eltifoso: Eller inte, kanske nåt väldigt privat, men en stor spelare och ledare, gillar dock inte en timeout han tog en gång, den var onödig
Kommentera

Sv: Hv71
eltifoso:
Minns att jag i något Aftonbladet läst om varför han kom hem. Men minns tyvärr inte orsaken.
Kommentera

Sv: Hv71
puffe: Ska kolla upp det, blev ju väldigt bra för tre kronor iaf att han var hemma en säsong
Kommentera

Sv: Hv71
eltifoso: var inte mening att göra dej putt, men som du säger finns det en massa anledningar, familjeskäl mm, men genuin klubbkänsla kanske var det han sökte då, vi får fråga han.

Foppa var ju också hemma till o från, helt naturligt att befinna sej där man hör hemma mitt i allt NHL-stök kanske?
Kommentera

Sv: Hv71
puffe: Vart tog den känslan vägen året efter då när han återupptog karriären i Washington? Han var hemma en säsong bara, inte så vanligt kan tyckas, klubbkänsla eller inte.

Och ännu märkligare då att känslan för trevliga Färjestad var ännu starkare när han valde att komma hem ytterligare något år senare, istället för att tjäna ännu mer pengar

Kanske skulle de få barn, kanske någon vet?

Väldigt ovanligt oavsett att ta ett år i div1 mitt i sin NHL karriär oavsett vad du anser är det dock
Kommentera

Sv: Hv71
eltifoso: stavas klubbkänsla, svårt för en FBKare att förstå kanske, haha, men den finns även om den är utrotningshotad
Kommentera

Sv: Hv71
Jalapeno: Men värst är nog ändå Bengt Åke Gustafsson som av oklar anledning åker hem en säsong 86-87 och lirar i div1 med sitt Bofors

Tur var det , för då kunde han vara med och ta VM guld senare på våren

Sen fortsatte han sin grymma karriär i Washington Capitals några år innan han avslutade (typ) i Färjestad

Undrar ännu vad som fick honom i sin primtime att åka hem till div1 i sin hemstad Karlskoga
Kommentera

2288463 · »