HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #940239

Sv: Björn Melin
Nu jävlar är det rusning här inne.

Långben:

Dynggäng var det ja. Och du besitter inte tillräcklig kapacitet för att förstå hur man som sådant kan ligga etta i ES, fastän man också vunnit densamma två gånger de senaste fyra säsongerna.

Så länge det droppar på dig, vet du iaf var du har oss.

superfalle:

Du är en trådmarodör. 1. Du skriver i fel tråd. Den här handlar om inte om Kakelmannens status. 2. Ganska initierade källor säkerställer att diffe är absolut fel person att fråga när det gäller Kakelmannens hälsa och väl. 3. Ditt inlägg har inte ett dugg med hockey att göra.

Om Kakelmannen nu skrivit något som givit dig tvivel kring hans hälsotillstånd, så skall du ändå lämna det åt sidan och istället bemöta det han skrivit. Och något sådant har han knappast skrivit i denna bok. Så pallra dig nu iväg och leta reda på rätt bok och rätt tråd för dina spörsmål.

Fler amatördiagnoser kring skribenters hälsostillstånd och status kommer ovillkorligen leda till avstängning i den här boken.

diffe:

Du var en intressant bekantskap! Förklara gärna varför man är riktigt urusel när man vinner borta i sudden? NuMo antecknar säkert denna klockrena analys.
Kommentera