IF Björklöven

400 inlägg · 60 ämnen

Inlägg #1774005

Sv: Apropå nånting...
Knegare:
En får tacka, ja du har helt rätt.. Var minst sagt rörigt i klubben under den tiden och är själv mycket kritisk till att ha fd spelare i båset men även inne i styrelsen.. Man ser att det finns lag som brottas med det problemet fortfarande och man ställer sig frågan att dom inte lär sig.. Visserligen inte så grönjävligt som vi hade det men inte långt ifrån..
Är egentligen inte ute efter att vi ska få mer publicitet men ett matchreferat åtminstone..
Vi får väll se vad som händer nu när fotbollen är slut..
Tycker att det är gött att bara flyta med och att laget inte får mer press på sig utifrån och kan då spela ut istället!!

Drömmen är att vi tar steget upp när vi är redo för det så att vi äntligen får spela derbynas derby igen..
Det tror jag att Du håller med mig om för de derbyna som ni spelar mot Luleå är lite avslagna för en som jag minns det gamla goda tiden.... ;D
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Såg att Asplövens "gamle" allt i allo Per Kentää är klar som sportchef på 3år i Oskarshamn, hans första huvuduppgift blir att tillsätta en ny tränare!! Återstår att se om han tar den rollen också... :)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jaca: Jupp! En kul grej dock mot Lule är ju då Lulefansen börjar hetsa North-Power så svarar dom bara med HATA LÖVEN!

Ja fyfan rent ut sagt...jobbat på Umeverken sen -85...så nog fasen har man fått känna på hur det är att vara "underdog"...som jag brukar säga...det är vid tre olika tillfällen(fast med hokkyn nåra till) då magen for åt h-vete...bilbesiktningen, tandläkarn å derbyna.

Å en annan VIKTIG ingrediens för dagens Löven...få för faan inte den ständigt återkommande "Löven hybrisen" ifall det börjar gå bra å tro att nu jävlar om vi satsar lite till med nåra transatlanter med häfftiga namn så går vi med lätthet upp i elitserien(jag vet att det heter SHL men det skiter jag i) igen...åsså går ni duktigt back igen...å inget avancemang...
Kommentera