IF Björklöven

341 inlägg · 59 ämnen

Inlägg #1847198

Sv: Apropå nånting...
Från Hörnefors:
Jag får gratulera er till 3 välförtjänta poäng idag, det jag får glädja mig åt är att två svart/gula lag blir nollade.... ;)
Jag hoppas att vi snart får tillbaka lite skadade spelare, med 8st borta blir det lite väl jobbigt....
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jaca: Alltså...vafan är det med löven då det gäller sjukdomar å skador? Så här har det väl sett ut i x antal år nu,eller? Skriver inte för att tracka å racka ner...har slutat med sånt. Har inte gått på en enda lövare efter era förlustmatcher på jobbet de senaste 7-8 åren...inte kul längre...inte ens att pika nån är ens liite kul...om nån nu inte är överjävligt stor i käften då det går tungt för "mitt" lag.

Men åter till "ditt" lag å sjukdomar å skador...har hört från de dina på jobbet att det sitter i väggarna(ironi)...men kanske inte så långsökt ändå. En av frugans sons bästa kompisar var vad jag hört var väldigt lovande junior -86:a men blev väldigt sjuk av möglet i ladan...kanske det är så att det finns svartmögel som man inte lokaliserat i bygget...å svartmögel är själva satan då det gäller hälsan om man bara är lite känslig...har en fru som nästan strök med pga svartmögel...hamnade på akuten där pulsen ökade å ökade till den nådde 260 slag/min...4 syrror å 3 läkare höll andan innan rusningen dämpades...
Kommentera