IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2234300

Sv: Apropå nånting...
Efter fredagens tunga förlust var det skönt att se vinst igen. Men jag förstår ju att Tingsryd inte skall underskattas. Varje match måste vi gå in för högst seriöst. Hoppas nu att det går att jobba i lugn och ro med att bygga det lag vi kan ha men inte fick till ifjol. På't igen nu!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Mezdah:
Oerhört skönt att de vann men spelet var ju inte mycket värt, hade de mött ett effektivare lag med bättre målvakt hade det aldrig gått. Endre kommer inte orka rädda laget såhär någon längre tid.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Mezdah: Efter fredagens tunga förlust var det skönt att se vinst igen. Men jag förstår ju att Tingsryd inte skall underskattas
------------------------------------------------------------------------------------
Björklöven är ju om möjligt? en förening för framtiden...

MoDo däremot, de lär spela i HAS eller möjligen i en 'O'utopisk värld i Div 1, om >= 15 år, om inte något Extraordinärt inträffar.

Om INTE! MoDo efter deras MONUMENTALA HÄRDSMÄLTA!!! mot £yxfällan våren 2016, och efter vad som hänt..., eller INTE Hänt kanske man ska säga.. efter det, ÖVERTRÄFFAR Skellefteås 16 RAKA år i lägre divisioner efter att de åkte ner i HA säsongen 89-90, blir iallafall jag MER än förvånad.

MoDo är 'BARA' inne på sitt sjätte raka år i HA, så det är MINST 10 år kvar innan de tangerar Skellefteås 16 raka år med spel i lägre divisioner än ES/SHL, så kräftgången än så länge för Foppas och Mackans 'mothership', är Bara i sin linda...
Kommentera