IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2339144

Sv: Apropå nånting...
hajraj: Han träffar Matson i låret. Huhtalas knätackling på Beaudoin som blev skadad anmäldes inte.

Det är tyvärr alldeles uppenbart att SHL vill ha upp HV igen, det är tragisk hur tydlig korruptionen i Svensk hockey är. SHL/Förbundet är en klubb för inbördes beundran, där man byter tjänster & positioner mellan varandra. Wettergren, Wessner, Hiljanen, Referensgruppen är fina tjänstehjon som snart tar ett nytt steg upp på karriärstegen efter detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Micke Magic: Tacklingen tar olyckligt, och tror inte Huhtala går in för att träffa benet. Dock har spelarna ett ansvar, och tacklingen kanske var onödig att slutföra. Andra sidan går det så snabbt, det är konstant tävling och fysiskt spel. Enkelt att analysera något efteråt och säga att han gjorde fel i sin bedömning. Dock verkar den inte vara mer än 2min enligt regelboken enligt domarna och situationsrummet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Micke Magic: hajraj: Han träffar Matson i låret. Huhtalas knätackling på Beaudoin som blev skadad anmäldes inte.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Late hit my ass.

Nu har jag sett knätacklingen flera ggr. Huhtala ser Matson klart och tydligt långt innan smällen. OK, tacklingen kanske inte är den fulaste man sett i sina dagar, men påstår man att att den inte åtminstone "halvt som halvt" är medveten, då är man milt uttryckt enögd. En femma är det ju, och minst en matchs avstängning ska det ju vara.
Kommentera