IF Björklöven

3851 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2339120

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Äntligen fick grisen Rahimi sitt straff, han borde fått matchpenalty när han högg dommaren med klubban. Nu fick han det istället när han avsiktligt skjuter pucken för att skada HVs spelare. Dock vet ju alla att ifall Löven ska vinna måste de skada minst 4-5 spelare till, precis som de gjorde mot Modo (Vigge)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
hajraj: Rahimi skulle ha haft livstid för tacklingen på Hartman ifjol!!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hajraj: jag kollade på filmen efter detta berömda slagskott och min enda kommentar är att jag är förvånad över att de ger matchstraff och ev avstängning för att någon drar på ett skott i slutsekunderna. Hur vanligt som helst när klockan börjar gå ner mot noll att någon provar att dra på sista skottet. Jag trodde att det handlade om gruffet efteråt, men så var det ju inte.
Blir Rahimi avstängd för detta är det ju en loss.
Nåja, ny match imorgon.
Bara att kämpa på som i första perioden. Den tycker jag vi kan ha med oss.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hajraj: Är Vigge 4-5 spelare? Annars får du gärna skriva vilka andra 3-4 spelare i Modo som löven skadade eller hade du bara otur när du tänkte?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hajraj: Han träffar Matson i låret. Huhtalas knätackling på Beaudoin som blev skadad anmäldes inte.

Det är tyvärr alldeles uppenbart att SHL vill ha upp HV igen, det är tragisk hur tydlig korruptionen i Svensk hockey är. SHL/Förbundet är en klubb för inbördes beundran, där man byter tjänster & positioner mellan varandra. Wettergren, Wessner, Hiljanen, Referensgruppen är fina tjänstehjon som snart tar ett nytt steg upp på karriärstegen efter detta.
Kommentera