IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2342372

Sv: Apropå nånting...
BusarnasBuse: Någon gång händer det, men det känns som vi är på väg ut ur en period av möjlighet. Frågan är hur lång väntan blir på nästa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Gratulerar HV, bra jobbat. Det är bittert, men bara att ta nya tag nästa säsong. Jag är stolt över vårt lag, som mot alla odds tog sig till finalen och vi blev inte överkörda utan gav HV en rejäl match. Om vi bara får bygga vidare på detta och eftersom vi får ha Stråhle kvar, så känner jag att det finns hopp. Nu får vi slicka såren i sommar och jobba för att försöka vinna allsvenskan nästa gång.
Nu får man tänka på fotboll ett tag.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Soulless: Ja du....
Hoppas det händer snart fr bygga upp ngt och sedan sticker halva laget är inget bra hoppas Kenttä lyckas få behålla stommen, Bara bryta i hop och komma igen men men det är tungt!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Soulless: Någon gång händer det, men det känns som vi är på väg ut ur en period av möjlighet. Frågan är hur lång väntan blir på nästa.
-------------------------------------------------------------------------------------------
I en 'perfekt' värld kanske Björklöven spelar i SHL om ca 10-15 år. Samtidigt är nog risken för spel i Div 1 Norra för Björklöven, inom samma tidsspann som chansen för spel i SHL, nog tyvärr MINST lika stor..
Kommentera