IF Björklöven

3860 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2342576

Sv: Apropå nånting...
Realisten: Domarna kan ju inte titta på varje situation på TV, då har vi snart femdagarsmatcher som i cricket. Den dagen domarna inte kan ta beslut på isen försvinner tjusningen med sporten. Löjligt att påstå att domarna m fl har en dold agenda att HV ska få fördelar, det låter lite som rysk stats-TV.

Verkligheten: 6 PIM på Löven och 8 PIM på HV i match 6 låter inte som att de "tog tamejfan allt på Löven" Tittar vi på hela finalserien har HV71 56 PIM och Löven 50 PIM och då har jag städat bort Rahimis 5 + match 59:59 i match 3 och 10 min på Hutchings för unsportsmanlike conduct vid periodpaus i match 2. Om du ska ha nick "realisten" vore det passande med lite objektivitet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Windom Earle: Domarna kan ju inte titta på varje situation på TV
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Snälla du, i sådana här vitalt betydelsefulla matcher, och i en situation liknande den igår, när så mycket står på spel, anser jag att domarna är SKYLDIGA att titta på reprisbilderna. Hur kan de bara "anta" att det är touch, och sen blunda för det och låta matchen fortsätta UTAN att kolla på det.
Hur lång tid kan det ha tagit. 2 max 3 minuter...

På reprisbilderna i slow motion syns det ÖVERTYDLIGT att pucken INTE! vidrör lövenspelarens klubba. Ser man då inte det, beror det på att man ser VÄLDIGT ILLA, eller så vill man bara rätt och slätt INTE se det...

Jag tycker att det är helgerån. Domarna VALDE att ignorera att förvissa sig om hur det egentligen låg till BARA för att SLIPPA RISKERA att vara 'tvungna' att visa ut HV-spelaren.

I mina ögon ett solklart favoriserande av HV.

Hade det varit en sjunde och avgörande match i Jönköping och situationen hade varit OMVÄND, hade lövenspelaren med 110% säkerhet!!! blivit utvisad.

Det vågar jag LÄGGA HANDEN PÅ BIBELN och påstå!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Windom Earle: Om du ska ha nick "realisten" vore det passande med lite objektivitet.

P s: Det finns nog knappast någon som är Mer objektiv än jag i mina uttalanden. Och då menar jag i de matchsituationer där OBJEKTIVITET verkligen är av vital betydelse.

Det lägger jag också handen på Bibeln och påstår. Därav nicket "Realisten"
Kommentera